Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ironiczna_Mysz Kuku

Hello! It's me.

Polecane posty

Gość gość
With a transvestite? NEVER :D:D:D

Gość Dyzio on the moon
Amok się zbliża, kryjcie się ludzie!:D

Gość gość
Kiss my ass, you faggot :D:p

A prawda jest taka, że nie zrozumieliście z tego ani słowa. Nie chce mi się odpowiadać na hejty. No chyba, że napiszecie je po łacińsku, lub po tybetańsku, to chętnie poczytam. A teraz bye bye 😘

Gość gość
Zrozumieliśmy, bo odpowiadamy ci po angielsku, ale to ty nie rozumiesz, tępoto :D:D:D We understood because we answer you in english, but it's you, who don't understand, you dullard :D:D:D:D:D

Gość gość
Czekam na hejty w j.tybetańskim kwiatek.gif x You don't understand even in english, fathead :D🖐️ (ty nie rozumiesz nawet w angielskim, matole - tłumaczenie dla ciebie analfabeto :D)

- Jak na razie to Ty tylko piszesz do mnie po angielsku tłumoku! PS: Rozdwojenie jaźni się leczy i przeciwieństwie do Ciebie mam w papierach napisane wykształcenie wyższe. Szczekaj dalej kundelku. Bye bye 😘

Gość gość
wyprowadzenie z równowagi za 3....2.....1

Gość gość
Co za debil, skopiował coś w tybetańskim a angielskiego nie zna. Żenada i wstyd jak stąd do Tybetu.

Jakimś dziwnym trafem wszystko rozumiem. Co piszesz. Nawet nie musisz tego tłumacz. Szczekaj dalej tym jadem kundlu 🌼 Takie Polaczki to za Hitlera i Stalina były zabijane i rozstrzeliwane. Polska krew się lała po wszystkich ścianach. To niedługo się powtórzy. Może wtedy wróci Ci szacunek do drugiego człowieka, Polski kundlu.

- Wiem, że chcesz mnie wyprowadzić z równowagi, ale Ci się nie uda Polaczku. Ciesz się, że Twoją narodowość piszę z wielkiej litery robaku. Gdybym nie znała angielskiego, to bym nie zakładała tego tematu. A tak w ogóle, to szkoda mi tracić na Ciebie czasu i produkować się przed Tobą. Mam ciekawsze zajecia, niż pisanie z przegrywami typu Prawik24, lub Psychol Przegryw, albo Piwosz. Żegnam.

Podszywanie się pode mnie to jest właśnie Twój poziom. Jak tak mną gardzisz, to po co zaglądasz w mój temat? Najlepiej idź na swój wątek o Noxeli, bo to jedyne czym się interesujesz. Cześć.