Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie jakieś "pustaczki" w rodzinie, głupie, ktore mysla tylko o wygladzie

Polecane posty

Gość gość

hej macie takie osoby w rodzinie, pustaki, ktore gadaja tylko o tipsach, urodzie, doczepianych włosach , rzesach, ewentualnie o sporcie najwyzej z głebokich tematow, albo zdrowie, ja mam taka bratowa...i spotkania rodzinne to jest nuda, bo z nia nie mam o czym rozmawiac, jedynie small talk wchodzi w gre, czyli gadanie o niczym konkretnym, on a z moim bratem rozmawiaja tylko o wygladzie, to takie pustaki ze szok

Gość gość
ja mam głupią niedorzeczną rozlazłą matke i ojca jej marionetke.

Gość gość
mam kuzynke, ktora gada tylko o bachorach, jedzonku dla nich, wózkach, bajkach, zabawkach, jak byla w ciązy to piertolila tylko o tym, ogolnie rzyg, ona i jej męzuś nie mają innych tematów, wszystko związane z bachorami, nudni jak flaki z olejem, rozmowa z nimi to męczarnia, zaraz zachwalja swoj****chorki, nagrywają im filmiki, cykają fotki

Gość gość
Ale pytałam czy znacie jakiś pustaków to są na ogół Narcyze zakochane w sobie, oni widzą tylko wady i Brzydote w innych a ich dzieci najładniejsze moje zdrowe.dziecko ale pulchne dziecko niemowlaka karmionego tylko npiersia krytykuja, że za duże, kurde alenpo moja bratowa to 150 w kapeluszu i myśli że fo jak ona ma drobne małe dzieci to to jest norma a inne większe, pulchniejsze są brzydkie, a mój brat to wybrał bratowa też łaskę o wyglądzie lolitki bo niska i ma fetysz na niskie kobiety i muszą być chude wszystkie jego łaski takie były ja z tych wysokich bardziej

Gość gość
Kuzyn Dawid Wolinski mega pustak