Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mario Candarelli

pytanie zupełnie serio odnośnie Muslimów i innych Arabów

Polecane posty

Gość Mario Candarelli

którzy ożenili się z polskimi dziewczynami , ludzie różnie opowiadają, różne są mity i przekłamania a może jest w tym trochę prawdy , jak się zachowuje Muslim albo inny Arab, który wraca do swojego domu, gdzie jego żoną jest Polka , czy to prawda, że na przywitanie Polka dostaje w twarz z prawej prostej od swojego Pana a jej oczy już są fioletowe , czy raczej kopniakiem w zad ją wita wołając , że przyjemniej było kozę przelecieć , niż tę wywłokę i szmatę ?

Gość gość
Hejeczka Mario Ja się boję tych Muzułmanów

Gość gość
Mario miśku :D

Gość gość
Kiepskie prowo. :( A jeżeli Cię to interesuje to nie mają prawa do bicia kobiet, ze względu na to, że są to istoty słabsze. Jedynym wyjątkiem jest sytuacja, kiedy kobieta nie stosuje się do upomnień ustnych. W takim przypadku można ją uderzyć, ale tutaj jest mowa "o lekkim biciu", bardziej w celu przywołania kobiety do porządku.

Gość Mario Candarelli
widziałem nasze dziewczyny w Londynie , które były żonami Arabusów , Bożenka z fioletowymi oczami normalnie bała się ze mną rozmawiać po polsku , dopiero , gdy się upewniła , że BYDLAK poszedł to przyniosła trochę wody w kubku , chwilę rozmowy i już wiedziałem wszystko , jedno jest pewne , zostały żonami bydlaków i nie chcą się skarżyć na swój los marny

Gość gość
Ja się bardzo przestraszyłam jak jakiś Arab do mnie na ulicy zaglądał Ale slyszalam, że niektorzy z nich dobrze traktują kobiety

Gość Mario Candarelli
a przy okazji dowiedziałem się od Bożeny o pewnej ważnej sprawie, Arabusy w Europie prowadzą własne biznesy, mają swoje knajpy, pub-y i hotele oraz sklepy i oprócz tak zwanego podatku obowiązkowego w danym kraju odprowadzają część pieniędzy na tak zwany FUNDUSZ pomocy dla swoich a tak naprawdę to są to pieniądze na akcje terrorystyczne w Europie , prawdopodobnie rząd w Brukseli nie ma zielonego pojęcia , jak dużo pieniędzy posiada ten FUNDUSZ

Gość gość
Przytulaczki Mario