Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne smsy

Polecane posty

Gość gość

Nowo poznany facet - całkiem przystojny, o ciekawej osobowości, podobnych pasjach. Miło mi się z nim rozmawia, przebywa z nim... ale dzisiaj po kilku godzinach nie odzywania się przede mnie dostaje smsy w stylu -" już mnie pewnie nie lubisz, pewnie nie mam szans, może poznałaś już kogoś..." A ja właśnie siedzę przy piwie po pracy i zastanawiam się "Co to jest i po co pisane?"

Gość gość
no i co ? sam powie o co mu chodzi.

Gość gość
To Ty masz tylko się odzywać, a ten nic? Umie pisać, skoro napisał do Ciebie. Dopieszczycielki szuka.

Gość gość
Ok 9 życzył mi miłego dnia. Napisałam mu, że do wieczora jestem w pracy - do ok. 21. Nie odpisał, a od ok. 20 wysyła te dziwne smsy. Tak jakbym przez te ok. 12 godz. nagle znalazła kogoś innego :P

Gość gość
Dla mnie to głupi ten tekst, taki na biednego misia..

Gość gość
Może nie chciał przeszkadzać ci w pracy!

Gość gość
Od 20.00 pije iMu się załącza ajlowiu

Gość gość
jakas c***a nie facet ..

Gość gość
facetowi zależy albo ma duże parcie na bycie z kimś, jednocześnie szuka u Ciebie dowartościowania i akceptacji , brakuje mu dojrzałości emocjonalnej. Niestety taki facet będzie brał wszystko do siebie co od Ciebie usłyszy a wszelkie negi będzie w sobie kumulował, robił Ci wyrzuty z błahych powodów, będzie strasznie zazdrosny, z czasem wyzywając Cię że się nie odezwałaś bo byłaś gdzieś z koleżankami a jego świat się w tym czasie walił itp. Taki typ faceta ;)