Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieszczęśliwa miłość i fizyczny ból

Polecane posty

Gość gość

czy tylko ja też tak to przeżywam, czy jest to normalne - od wielu miesięcy, powracające myśli, brak skupienia, tęsknota,smutek - to niby normalne, ale towarzyszy temu realny, fizyczny ból - w okolicy żołądka, także nacisk na klatkę piersiową, ściskanie w gardle, także kołatanie serca ... od kiedy dotarło do mnie, że moje uczucie jest jednostronne i nie mam szans na nic ...nie wiem czy to normalne, czy tylko ja tak mam ? Nie mam problemów ze zdrowiem, te bóle pojawiają się w chwilach szczególnego przygnębienia i nie mogę sobie dać z tym rady. Nie chcę leków, tylko chcę wiedzieć, czy kiedyś doświadczyliście takiego zjawiska ?

Gość gość
Ale smutne :(

Gość gość
A po co to ci wiedzieć?

Gość gość
Tak znam to bardzo dobrze, mam to samo. Boli każdego dnia, od kilku miesiecy

Gość gość
Matko jaki koszmar :O

Gość gość
gość dziś bo chcę wiedzieć, czy nie powinnam już do wariatkowa :(

Gość gość
Tak koszmar. Ale bedzie lepiej z kazdym miesiacem. Przezylam to tylko raz w zyciu.

Gość gość
Jak ja Ci współczuję, nigdy nie chciałabym by ktoś przeze mnie tak cierpiał. Na samą myśl o takim niezawinionym bólu drugiej osoby chcę płakać.

Gość gość
a do tego nic mnie nie cieszy :( miałam hobby, które uwielbiałam, a teraz nawet się nie mogę za to zabrać :( próbuję sobie znajdywać rozrywki, ale jak tylko przysiadam, to i tak myśli w jedną stronę. Ze znajomymi, kino, restauracja i te sprawy, a moje myśli w jednym kerunku :(. Są lepsze i gorsze dni naturalnie, a wczoraj był ten gorszy - snułam się po sklepach dla zabicia myśli i nic - na wszystko patrzyłam z obrzydzeniem i niechęcią.

Gość gość
Wlasnie to przechodze to sie nazywa zlamane serce czy syndrom zlamanego serca wygoogluj , na to mozna w szpitalu sie znalezc , uwazaj na siebie.

Gość gość
Zespol zlamanego serca , to nie zart.

Gość gość
Miałem to samo ale z tego wychodzę. Serce mnie kulo i bolalo teraz rzadko kiedy to powraca.

Gość gość
Ja tak mam , to trwa juz rok. Doszlo do panicznych lekow przed wszystkim,naweet oddychaniem, nie mogę nad tym zapanować . Do tego Mdleje, wymiotuje. Jestem kompletnie niezdolna do funkcjonowania. Czasami nawet zapominam zjeść czy napić się i po 2 dniach sobie przypominam. Organizm sam z siebie nie daje sygnałów.. Jestem wykończona, nie poznaje siebie, zaczęłam brać antydepresanty i też nic.. nie wiem co Ci poradzić autorko... gościu wyżej opisz proszę swoje objawy, ile to trwało i jak z tego wyszedles, leki ?

Gość Heeart
Czy osoba która zadala mi wprost : " Boli mnie serce co mam z tym zrobić?" Chciala daći coś do zrozumienia?

Gość gość
gość 2016.01.13 jesteś w ciężkim stanie, albo zmieniaj leki, aż któreś zadziałają albo coś w swoim życiu, miejsce zamieszkania?