Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diasti

Chłopaki czy podoba wam się diastema u dziewczyn?

Polecane posty

Gość Deductor
Brzydzi mnie niemiłosiernie...:( Bue....:o

Gość gość
Nie przeszkadza.podoba to za duże słowo Zależy też jak duża

Gość gość
U mnie tak samo jak u Deductora. Takie rzeczy się koryguje a nie chwali nimi :/ okropny defekt

Gość bella  86
Wypowiem się, chociaż jestem kobietą, mam małą siostrzenicę, która ma diasteme. Gdyby jej rodzice chcieli z tym coś zrobić, znienawidzilabym ich za to. Dzięki tej przerwie wygląda uroczo. Madonna też ma ten problem i ma dużo kasy, mimo tego nadal to ma. Wie, że dzięki diastemie jest charakterystyczna. Często w tv leci reklama mwskary, modelka mogłaby grać tylko oczami, jednak mówi i największą uwagę skupia diastema nie oczy. Wśród wielu twarzy dziewczyn,które chcą zrobić karierę w modelingu, jej szparka między zębami była na tyle charakterystyczna, że zrobiła karierę międzynarodową. :-P

Gość gość
diastema jest ohydna, wyobraźcie sobie te wiecznie osadzające się w niej resztki jedzenia, bleh

Gość gość
Ja mam diasteme, mala bo 1mm, ale zapewniam, ze nic sie w niej nie osadza, a wrecz przeciwnie :D resztki jedzenia to sie osadzaja w stloczonych zebach/

Gość gość
To jest charakterystyczne , fakt , ale wygląda oblesnie :) wiadomo że kobiety powiedzą ze nie no i zakochani faceci ale kazdy mysli inaczej ... to duza wada , nawet bardzo ladna dziewczyna traci duzo na atrakcyjności . Co z tego że ma idealną symetryczna twarz i boskie ciało skoro przez to wyglada przecietnie .. diastema jest na rowni z mocnym zezem np

Gość gość
Jakaś banda głupków się tu wypowiada. Sami idealni. Jest czy jej nie ma, jaka różnica? Jak dziewczyna czy kobieta do rzeczy, to facetów ma na pęczki.

Gość gość
Większości kobiet , w połączeniu z ładną twarzą i zgrabną sylwetką, dodaje wręcz seksapilu. Sprawa mocno indywidualna. Na pewno nie jest niczym dyskwalifikującym. Znam kilka kobiet wręcz pięknych i uroczych , którzy ją mają i nie widzą w tym żadnego problemu a na powodzenie u mężczyzn nie narzekają.

Gość gość
Dla mnie to brzydkie, ale co kto lubi

Gość glość
Mnie sie bardzo podoba.