Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jakie dekoracje do pokoju dziecka po remoncie?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Jakie dekoracje b臋d膮 waszym zdaniem najlepsze do pokoju dziecka, kt贸ry przeszed艂 w艂a艣nie gruntowny remont? Nie chc臋 przesadza膰 z bibelotami i meblami, tym bardziej, 偶e nie specjalnie jest na to miejsce...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 katarynka000
Mo偶e naklejki na 艣ciany? Dzieciaki lubi膮 takie ozdoby, a Ty nie zagracisz pomieszczenia niepotrzebnymi drobiazgami. Na przyk艂ad w Lotari widzia艂am ogromny wyb贸r takich naklejek na 艣ciany. Plus jest te偶 taki, 偶e mo偶esz zleci膰 wykonanie takiej naklejki na zam贸wienie wed艂ug w艂asnego pomys艂u. Wtedy stworzysz dzieciakowi niepowtarzaln膮 dekoracj臋 i klimat w pokoju.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bimago Polska
Pokoje dzieci臋ce i tak s膮 zawsze kolorowe i weso艂e, zw艂aszcza dzi臋ki wszechobecnym zabawkom. Dlatego nie ma sensu szale膰 z dekoracjami - polecamy jedynie kilka drobnych dodatk贸w, na przyk艂ad po艂膮czenie zdobionych poduszek z dekoracjami 艣ciennymi. 艁adnie wygl膮daj膮 fototapety w specjalnie projektowane dla dzieci wzory, ale w ma艂ym pokoju mo偶e by膰 zbyt przyt艂aczaj膮ca. Dlatego rzeczywi艣cie naklejki na 艣cian臋 s膮 najlepszym pomys艂em. Zapraszamy do przejrzenia na przyk艂ad naszych propozycji na http://www.bimago.pl/naklejki-na-sciane/dla-dzieci.html?utm_medium=talk

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 osselka
Naklejki na 艣cian臋 to fajny pomys艂, bardzo o偶ywiaj膮 pok贸j dzieci臋cy. Ponadto polecam te偶 jakie艣 fajne fotoobrazy, kt贸re mo偶na samemu skomponowa膰 np. na http://www.sweethomedecor.pl/sweetdekoracje i w tym przypadku mo偶ecie albo zrobi膰 je ze swoich rodzinnych zdj臋膰, albo ze zdj臋膰 zwi膮zanych z zainteresowaniami waszego dziecka :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wszystkie propozycje s膮 ciekawe, ale warto tu te偶 przestrze艅 troch臋 zostawi膰 samemu dziecku je艣li ju偶 jest 艣wiadome i ma kilka lat przynajmniej. https://www.facebook.com/decoroom.eu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magdalenka1977
Ja polecam jakie艣 naklejki na 艣cian臋 lub meble. W prosty spos贸b mo偶esz upi臋kszy膰 pok贸j i bez konsekwencji w przysz艂o艣ci je usun膮膰 lub zmieni膰 na inne. Sama w ten spos贸b upi臋kszy艂am pok贸j mojej c贸reczce i jest zachwycona. Polecam ci stronk臋 www.magia-dekoracji.pl maj膮 tam ogromny wyb贸r dla dzieci i doros艂ych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dekoratorka3219
My艣l臋, 偶e dekoracje powinny by膰 stonowane i spokojne. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kecha
Na Twoim miejscu zainwestowa艂abym w dobrej jako艣ci fototapet臋, przedstawiaj膮c膮 jego ulubionych bohater贸w z bajek (tutaj, mo偶na zleci膰 indywidualne jej wykonanie - http://www.viewgo.pl/).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fupyu
@Kecha - wskazana przez Ciebie firma, zrobi艂a mi tapet臋 do salonu :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monikaes
Te偶 tak uwa偶am, ze dekoracje powinny by膰 stonowane i spokojne, pastelowe przede wszytskim. Ja takie dosta艂am w agata home i pok贸j mojej c贸reczki jest prawie cukierkowy, taki o jakim marzy艂a :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo 艂adnie wygl膮da 艂adna fototapeta na 艣cianie w pokoju dziecka. Kiedy przeprowadzili艣my si臋 do nowego mieszkania pok贸j naszej c贸reczki pomalowali艣my na r贸偶 i kupili艣my fajn膮 fototapet臋 z motywem zwierz膮t z www.taniefototapety.eu. Bardzo 艂adnie to wysz艂o.

Udost臋pnij ten post

u nas jest naklejka drzewo i motylki 3d oraz mi艣 w balonie. Planuj臋 jeszcze kilka pompon贸w tiulowych imituj膮cych chmurki i tyle. Nie mo偶na prze艂adowa膰 pokoju ozdobami bo maluch docelowo musi tam odpoczywac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Justyna

Naklejki na 艣cian臋 z naklej-to.pl polecam. Super sprawdzaj膮 si臋 w pokoju dzieci臋cym. Mam dw贸ch syn贸w wi臋c wiem co m贸wi臋.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Darek

bardzo 艂adne bezwonne fototapety kupowa艂em w sklepie https://www.bajeczneobrazy.pl/galeria/dla-dzieci maj膮 ogromny wyb贸r i profesjonalne podej艣cie do klienta

Udost臋pnij ten post

Fajne dekoracje kupowa艂am w internecie w zasadzie albo Kik , Pepco czy Ikea. Ramki, zegary, jakie艣 fiku艣ne p贸艂ki. Najtrudniej mi by艂o znale艣膰 dobrej jako艣ci materac do 艂贸偶ka, w ko艅cu kupili艣my w Fiki Miki ju偶 z tych drugich Vera +. wygodny, ma Pozytywn膮 Opinie Instytutu Matki i dziecka w Warszawie no i pokrowiec si臋 艣ci膮ga i mo偶na go upra膰 w pralce

Udost臋pnij ten post