Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

serio?

Polecane posty

Gość gość

mój chłopak uważa że nie powinno mnie obchodzić gdzie i z kim wychodzi, bo to jego prywatne sprawy. albo ja jestem nienormalna, albo świat staje na głowie. co wy na ten temat sądzicie?

Gość gość
Oczywiście jesteś nienormalna. Chłopak ma prawo miećswoje życie a ty wierna masz siedzieć w domu i jak wróci zrobić mu loda.

"albo świat staje na głowie" Nie mam pojęcia z kim ty jesteś skoro tak mu ciężko powiedzieć gdzie idzie. Ja sobie np nie wyobrażam że robie tajemnice z normalnego wyjścia czy to kolegą, znajomymi itd. Skoro robi taki problem to pewnie coś ma na sumieniu, z kim ty jesteś :o

Gość gość
09:50 on ma duzy problem z powiedzeniem czegokolwiek. uwaza ze to sa jego sprawy i mnie one nie powinny interesowac. wprost powiedzial mi ze to jego zycie, a ja mam sie nie wtracac w nie i mu nie rzadzic. bo bedzie ccial to sam mi powie. oczywiscie jak spytam to tez robi awanture ze mu rzadze i nie mam do tego prawa zeby ingerowac w JEGO zycie. jestesmy razem 3 lata wiec sama sie zastanawiam z kim ja jestem, skoro on nadal uwaza ze to jego a nie nasze zycie.