Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karos Gdańsk OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Zwracam się z zapytanie szczególnie do osób, które współpracują tą firmą. Jakie macie doświadczenia z nimi ?

Gość gość
Osobiście mam bardzo dobre doświadczenia. Firma doskonale się spisała montując plac zabaw na terenie naszego przedszkola. Do dziś z placem zabaw nie mamy problemu. + za bardzo dobre materiał -drewno

Gość gość
firmę Karos znamy bardzo dobrze, to ona zrobila nam piekny plac zabaw dla dzieci :) kolorowy, w pelni bezpieczeny, super rozwiązania :)

Gość gość
no powiem szczerze, że jakość wykonania - super!!! w końcu dzieciaki mają na naszym osiedlu plac zabaw z prawdziwego zdarzenia, na który mogą czuć się bezpiecznie

Gość gość
z firmą Karos mieliśmy już do czynienia parę razy przekonali nas swoją wiedzą, doświadczenie, umiejetnościami ich szeroka oferta, ich zaskakujące kombinacje sprawiły, że nawiązaliśmy ścisłą współpracę

Gość gość
konkretne działanie w dobrej cenie jesteśmy zadowoleni, firma Karos już wiele razy pokazała nam swoje doświadczenie i umiejętności

Gość gość
bardzo cieszy mnie fakt, że ich priorytetem jest zadowolenie a przede wszystkim bezpieczeństwo dzieciaków, dlatego ich place zabaw są bezpieczne, niezbyt wysokie i budowane z bezpiecznych materiałów, dzięki czemu nie może stać się żadna krzywda

Gość gość
jestem dumna, że w naszym przedszkolu jest plac zabaw z firmy karos oni oferują bezpieczne i ładne place zabaw, ale co najważniejsze.. bezpieczeństwo placów zabaw jest potwierdzona odpowiednimi certyfikatami, materiały do ich produkcji stosowane przez nich posiadają obowiązujące atesty, więc wszystko jest legalnie, zgodnie ze standardami wysoka jakośc, dobra cena i zadowolenie dzieciaków

Gość gość
witam, poważnie zastanawiamy się nad placem zabaw na terenie naszego przedszkola powiedzcie mi czy jest jakiś wybór jeśli chodzi o place zabaw?? można samemu ustalić jak ma wyglądać plac zabaw? no i jaka cena? to też mnie interesuje jednak przedszkole bez placu zabaw, to nie przedszkole ;) stąd ten pomysł ;) no i pytanie o trwałość z jakiego materiału są te place zabaw?

Gość gość
z bardzo dobrego drewna,które nie uszkadza się pod wpływem czynników atmosferycznych ;) co do ceny wszystko ustalane jest indywidualnie więc musiałabyś się dowiedzieć osobiście;) zresztą firma Karos jest zbyt poważna by mieć jakiś sztywny cennik ;)

Gość gość
no jestem właśnie mile zaskoczona jakością drewna bardzo się cieszę, że mamy własny plac zabaw na terenie przedszkola w końcu dzieciaki mogą się cieszyć placem zabaw rozwijać się i cieszyć ;) jestem zadowolona i uważam, że współpraca z firmą Karos wyszła nam na dobre :)