Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zemścić się na współlokatorce?

Polecane posty

Gość gość

wiem że to paskudne ale uwierzcie się że nie człowiek tylko podła kreatura i d***** i zasługuje zemste za moją dobroć. co można zrobić na pożegnanie? może nasypać jej cukru do płynu do higieny intymnej, myślicie że dostanie grzyba?

Gość gość
Do butelki po szamponie nalej preparatu do depilacji. Zapamięta cię na zawsze.

Gość gość
Nasraj jej do buta.

Gość gość
a jakieś poważniejsze odpowiedzi?

Gość gość
Przeciez ten pomysl o kremie do depilacji dolanym do szamponu(powiedzialabym, ze lepsza bylaby maska/odzywka) jest calkiem niezly. Jesli szukasz lepszych pyslow, poglowkoj sama, lepiej ja znasz przecież.

Gość gość
nie mówie że zły pomysł ale jakie będą tego płynu do depilacji efekty? i przecież jak wylecą jej włosy to będzie wiadomo że to moja sprawka tak mi się wydaje, wolałabym coś dyskretniejszego. Nie mam pomysłów dlatego was pytam

Gość gość
Daj d**y jej facetowi, nagraj to i wrzuć do sieci.

Gość gość
- dolej do czegos troche kropli przeczysczających ,ale w takiej bezpiecznej dawce żeby ja tylko przegoniło - do szamponu możesz dolać np oleju, albo czegoś żeby jej włosy były tłuste - możesz schować gdzieś bardzo dokładnie surową krewetkę,lub kawałek mięsa, za jakiś czas zaczną strasznie śmierdzieć Za takie małe złośliwości nic Ci nie grozi, ale je zrób lepiej przed wyprowadzka :) Bo moze sie domyśleć ,ze to Ty

Gość gość
po co zemsta? ona już i tak ma problem

Gość gość
Daj ten nr.krzyskowi vel misiowi on wie jak sie zemscic bo tylko taki swiat zna. Nie dosc ze gruba swinia to jeszcze zalosny d**ek.

Gość gość
A co ty misio mozesz radzic? Za stary jestes aby sie wcinac w sprawy mlodych a twoj poziom intelektualny pozostawia wiele do zyczenia wiec wybacz ale wypad z mojego topiku!

Przepraszam, że przeszkodziłem matołom, w samozaspokajaniu się :P. Już nie będę :P.

Gość gość
Wlosy jej nie wypadna, tylko stopniowo bwdzie sie pogarszal ich stan, przeciez po pierwsze stezenie kremu dolanego do odzywki będzie male, po drugie na pewno naklada ja tylko na chwile a po trzecie nie od skory glowy tylko srodek i konce, wiec bedzie myslala co jej tak ostanio wysuszylo/spalilo wlosy