Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie polecam wam podrywac dziewczyn bo cie potraktuja jak gowno

Polecane posty

Gość gość

Nie polecam

Gość gość
Bo nie lubimy, kiedy patrzy się na nas jak na trzodę na targu i kiedy wciska nam się głodne kawałki, które słyszałyśmy już milion razy. Wysil się i okaż trochę szacunku, to może coś ugrasz. A nawet jeśli nie, to przynajmniej spławiony będziesz kulturalnie.

Widocznie w g_wniano/buraczany sposób je podrywałeś :P. x Albo źle cel wybrałeś.

Gość gość
Misiu, w końcu napisałeś do rzeczy! :D

Gość gość
Ja ich nie podrywam, a i tak mnie uznają za odpad ludzki.

Gość gość
Nigdy nie nachalnie i tak mnie traktowaly jak smiecia, gowno, przedmiot

Wiesz co biedaku :P, ja przez cały zeszły rok zagadywałem i wygłupiałem się z interesującymi mnie kobietami (nierzadko połowę ode mnie młodszymi :P ) i tylko dwa razy poczułem, że jestem niemile widziany. Zacznij mówić sensownie, to kobiety, będą kulturalnie na Ciebie reagować :).

Gość S21
Opisz swoją postawę przy tych twoich podbojach. Sylwetka, ton głosu, mimika, ubiór. Zrozum, że kobiety czasami mają takich przypadków podrywu po kilka razy dziennie... Postaw się w sytuacji takiej dziewczyny.

>>>Opisz swoją postawę przy tych twoich podbojach.<<< x Jego problemem jest właśnie to, że traktuje dziewczynę jak wroga. Gdyby zamiast "podbijać wroga" :p, zaczął z nim normalnie rozmawiać np. o głupiej lampie wiszącej w ich bloku, to nawiązałby kontakt :). Zawsze trzeba rozmawiać o czymś konkretnym. x Pieprzyć głupoty bez sensu, dobrze potrafią, tylko politycy :P. x Neptyk/Master of Masturbation zazdrościsz :P ? x Gdybyś zamiast tworzenia kolejnych postaci na Kafe, zaczął rozmawiać z sąsiadkami, o czymś normalnym, to przestałbyś płakać o swej samotności :P.

Gość gość
Za duzo wymagacie

Gość gość
Drodzy panowie, że nie łapiecie kobiety od razu za pośladki, nie oznacza jeszcze, że nie jesteście nachalni. :P Czasami może wam się tylko wydawać, że się nie narzucacie. I jeszcze jedna ważna rzecz. Każda kobieta, nawet najgłupsza, bezbłędnie wyczuwa desperata. A nic tak nie odrzuca jak desperacja. Aha, no i proszę o odrobinę samokrytycyzmu. Naprawdę wydaje się wam, że macie szanse u ładnej, młodej, ogarniętej życiowo panny, samemu nie mając do zaoferowania ani osobowości, ani intelektu, przez grzeczność o wyglądzie i choćby minimalnej zaradności nie wspomnę? Może warto zastanowić się nad swoim postępowaniem, zamiast wylewać gorzkie żale? I to gdzie? Na kobiecym forum...

Gość Mario Candarelli
polska kobieta wie o tym doskonale, że jest piękna i wygląda jak Miss Mazowsza, więc na temat tych komplementów jest obeznana i zna wszystko , czym można zaskoczyć Miss Mazowsza ? - w wielu restauracjach już była i zaliczyła pstrągi po mazursku lub po turecku , szczupaki po mazursku też wszamała , zaliczyła kuchnię włoską, francuską , chińską i japońską oraz azjatycką oraz morską i nawet węgorza bałtyckiego , - czego jeszcze nie poznała polska kobieta ? dokładnie tak , nie poznała , co to znaczy być i zostać żoną Polaka a jak to jest zostać żoną Polaka to tu kobiety bardzo rzadko piszą , czasem się jakaś pochwali , że 'oddam męża w dobre ręce' ponieważ mam za dobrze a teraz potrzebuję kindybała i takiego ma kloszard z ulicy, więc muszę spróbować z tym kloszardem bzykania !

Gość gość
Kolejny frustrat z babskiego forum. Idź być mizoginem gdzieś indziej. I popracuj nad tekstami, bo chyba miało być śmieszne, a wyszło żałosne. Dobranoc, Mario. Mam nadzieję, że znajdziesz w końcu pracę, przesiadywanie tutaj na dobre ci nie wychodzi.

Gość Mario Candarelli
czy napisanie tu na forum kobiecym prawdy to kobiety 'boli prawda' ?

Gość gość
Nie warto chodzic z wami na randki jak potraficie tylko traktowac jak przedmiot

Mario Candarelli to Gaguś/hejnał/ciubaryk. x ten bezrobotny frustrat ma 55 lat i ukrywa się przed komornikiem, który ściga go od ponad roku, za zaległe alimenty na dziecko. x Debil, chwali się swoimi super zdolnościami, a nie ma pojęcia w podstawowych tematach. x Pracodawcy widzą jego wybitną głupotę i delikatnie sugerują, że ma przestarzałe podejście do pracy, a ten debil myśli, ze im o jego wiek chodzi :P.