Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie zmyslaja i udaja innych niz sa w rzeczywistosci? Przeciez od raz

Polecane posty

Gość gość

mozna poznac ze to klamstwa i bzdury a mimo to takie osoby aby sie uwiarygodnic brna w jeszcze wieksze klamstwa. Ja mam taka kolezanke ale i tu na forum zdarzaja sie takie osoby. Dla mnie sa smieszni a dla Was?

Gość gość
Każdy czasem udaje i kłamie to ludzkie... Ja nie lubie tego i nie mam w natuże wręcz nie znosze kłamczuchów ale czasem mi sie zdażyło udawać głupszą lub mądrzejszą niż jestem by zaimponować albo mieć z tego jakąś korzyść...

Gość gość
Może dlatego że mówienie prawdy jest czasami bez sensu? Przykład: załóżmy że osobie się powodzi-słuchacz będzie jej zazdrościł, będzie jej źle życzył... Lepiej udawać frajera wmieszać się w tłum i przyznać się że by się okradło zabiło oraz wydymało przy najbliższej okazji-tak jak reszta sfory.

Gość gość
Prawdę można powiedzieć komuś kto osiągnął więcej-tyle że po co go zanudzać? Gorszym od siebie lepiej nic nie mówić i niczego nie proponować-taka prawda. Jakiś czas temu miałam okazję proponować tutaj komuś pieniądze i ten ktoś zaczął się do mnie odnosić z arogancją i pogardą-typowe dla osób które nie myślą. Naprawdę lepiej milczeć a rozmawiać sobie wyłącznie z przyjaciółmi!

Gość gość
nie wiem, ale ludzie twierdzący, że są wstanie rozpoznać kłamstwo z tekstu są naprawdę żałośni. Już lepsze są te wróżki...

Gość gość
Forumowy misio1 to przyklad takiego mitomana ktory wciaz udaje gokos kim nie jest wszystko wie wszystko umie kazdego zna i miliony ludzi powinny byc mu wdzieczne za to co dla nich narobil :D biedny czlowiek i glupi

Gość gość
Ludzie kłamią,oszukują w realnym świecie także w sieci nie jest inaczej.Czemu to robią?Ponieważ mają fałszywe"ja".Wystarczy spojrzeć na sytuację -co u Ciebie słychać?Większość ludzi co na to odpowiada?-jest ok,powodzi nam się.Nikt nie przyzna się,że jest mu źle,wieczorami wyje do poduszki.Trzeba "wyjść"z twarzą z takiego pytania:-(

Gość gość
tutaj zdarzaja sie?Tutaj siedzi masa takich chorych ludzi,ktorzy maja z rozumem nie po drodze:Dwykolejency i przegrywy zyciowi,ktorym nic juz nie pomoze wiec zostaje forum i wylewanie pomyjow,zeby chociaz odrobine sie dowartosciowac.Podobno ktos juz sie zabiera do dzialania,bo tematy ktore tutaj sa zakladane,kwalifikuja sie niewatpliwe do organow scigania,i dobrze,komus sie w koncu odechce pajacowac:-P

Gość dfgdgdfgdf435345345345345
to jest min. efekt uboczny masturbacji; naprawdę. Manipulowanie własnym narządem przenosi się na manipulowanie innymi ludzi - postawa "nad" drugim człowiekiem.

Gość gg45224234234234323424
to jest min. efekt uboczny masturbacji; naprawdę. Manipulowanie własnym narządem przenosi się na manipulowanie innymi ludźmi - postawa "nad" drugim człowiekiem.