Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziękuję Ci Panie Boże za

Polecane posty

Gość gość

wiarę w siebie i proszę o więcej. A tym co to czytają daj Boże dostatecznie dużo wiary w samych siebie żeby potrafili upadać i wierzyć że wstaną!

Gość gość
Wiary w siebie mam wystarczająco dużo, jak już Bóg ma mi coś dać to wolę gotówkę.

Gość gość
Gdy masz dostatecznie dużo wiary w siebie to masz i gotówkę. A jak nie masz to uzależniasz we szczęście od jej posiadania.

Gość gość
Gdybym dostała od Boga większą gotówkę to szybciej spłaciłabym kredyt. Moje szczęście nigdy nie było skorelowane z moją sytuacją finansową. Dziękuję za psychoanalizę ;-p

Gość Tomtomi
Dzięki Autorko/Autorze :) Amen ! o.Leon Dehon jest od kasy można spróbować się pomodlić :)

Gość gość od gotówki
Jeden problem - jestem ateistką. Takim chyba nie daje

Gość gość
Życie, za 3 ukochane osoby, zdrowie i możliwość realizacji marzeń.

Gość Mario Candarelli
za każdym razem, gdy nawet przejazdem jestem tuż obok Oświęcimia lub jestem na terenie tego obozu zagłady Oświęcim-Brzezinka to zastanawiam się co zrobili złego aby tam zginąć w okropnych torturach , w biedzie i w nędzy ci LUDZIE , z jakiego powodu i dlaczego marnie umarli i zostali spaleni , dlaczego los okazał się tak okrutny dla milionów a teraz Niemcy nadal są bogaci i rządzą Polską jak swoim folwarkiem i nie chcą przestać rządzić !

Za wszystko, co dobre w moim życiu, bo to wszystko zawdzięczam Tobie. Dziekuje Ci, ze tak wiele mi pokazales i ukazujesz wciaz. Dzieki Tobie otworzylam oczy i dostrzegam" ponad horyzont".