Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko zmienia świat. Kiedy się rodzi żyjemy jakby od nowa.

Polecane posty

Gość gość

Nic już nie jest jak dawniej. Jesteśmy odpowiedzialni za nowe życie. Juz nie ma ja my ale nasza rodzina. Zycie toczy się od nowa jakby bo na innych zasadach. Czasem mozna sobie pozwolić na odskocznie jak dziecko weźmie babcia, pójdzie do żłobka czy przedszkola ale i tak nie przestajemy być rodzicami najważniejszymi pod słońcem dla dziecka osobami. Takie mam przemyślenia Matka synka 3 letniego Pozdrawiam

Gość gość
Raczej koniec zycia nastepuje

Gość gość
Zgadzam się z autorką. Ale nie postrzegam tych zmian negatywnie. Uważam, że stworzenie udanej rodziny z dziećmi przenosi nas na inny poziom doświadczenia. Rodzicielstwo to szkoła życia i jednocześnie pozwala poznać tego drugiego rodzica w zupełnie innych okolicznościach. Ja mam dwoje dzieci, czasami jest trudno, ale z drugiej strony nie jest to żaden koniec życia, wręcz przeciwnie, raczej teraz czuję, że to życie jest pełne.

Gość gość
Życie. .. ale mieć rodzinę zdrowie i jakieś pieniądze to bezcenne. Rodzina to skarb.

Gość gość
Odskocznie...ale i tak twoje trzecie oko jest skupione na dziecku. Juz zawsze myślisz o nim.