Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam odejść kiedy się okazało że ma żonę i 2 dzieci z innymi kobietami

Polecane posty

Gość gość

Serce mówi zostań ale głowa mówi nie :(

Gość gość
Jakie serce, pewnie profesor cipka mowi ci zostań, a rozum gdybys miała, w ogole nie miałabys sumienia zadawac sie z FACETEM ZONATYM!

Gość gość
Ja bym na takiego nawet nie spojrzała choćby nie wiem jak mi sie podobał. Mój eks też miał 2 dzieci z różnymi kobietami i co? Mi też zrobił dzieciaka i się ulotnił bo stwierdził że to nie jego bajka. Po mnie jeszcze jednej zrobił dzieciaka i na razie jeszcze są ze sobą. Ciekawe na jak długo

Gość gość
Odejsc

Gość gość
Ja na szczęście w porę przejrzałam na oczy i uciekłam, niedługo po tym znalazł sobie inna jeszcze młodsza bo o 16 lat i po kilku miesiącach dziewczyna jest w ciąży, to będzie 3 dziecko z 3 rożnymi kobietami, ma rozmach buhaj :D

Gość gość
Zostań, nigdzie nie idź!!! Jeżeli jesteś tak głupia, że w ogóle zadajesz takie pytanie, to zasługujecie na siebie.

Gość gość
Poprzednik/czka ma racje. Nie wiem czego od Nas oczekujesz jesli sytuacja czarno na bialym jest juz tak beznadziejna...chyba ze chcesz ja jeszcze bardziej pokomplikowac i byc trzecia kobieta , z trzecim dzieckiem. Twoim poprzedniczkom rozum tez pewnie kazal s*******ac gdzie pieprz rosnie ale sluchaly c**ek i zostaly ...w czarnej d***e.