Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strasznie chciałabym wyjść a mąż za Koreańczyka z północy!

Polecane posty

Gość gość

Nawet mam jednego na oku, widziałam go dwa lata temu a teraz piszemy listy ze sobą :) Żeby tylko tak było można. Nigdy mu o tym nie mówiłam, nie pisałam bo jeszcze się przestraszy. Jest grzeczny, miły, chyba tylko w tamtym kraju są tacy chłopcy.

Gość gość
spie/rdalaj

Gość gość
Prawda, też lubię takich facetów. Azjaci z Azji Wschodniej w tym Koreańczycy to inna jakość ludzi niż Europejczycy, raczej tacy spokojni, serdeczni. I pewnie Koreańczycy z Północnej Korei są bardziej tacy niż z Południowej Korei ze względu na mniejszy kontakt z zachodem.

Gość gość
pewnie można, tylko musisz tam zamieszkać :P

Gość prawicowyprawiczek
ale to jakis komuch bedzie, lepiej poszukaj sobie prawicowca ze Stanow Zjednoczonych!

Gość gość
Skoro korespondujesz to znaczy, że jest z komunistycznej elity, tacy muszą być grzeczni, ale też mają zadania wywiadowcze, które za pomocą naiwnych Europejek realizują, współczuję głupoty i nieznajomości realiów jakie panują w Korei Północnej. A tak swoją drogą, jeżeli już skośnoocy to najlepiej urodzeni w Europie Japończycy, Koreańczycy południowi i Chińczycy najlepiej z Tajwanu lub Hongkongu. Nie wiecie jak bardzo różni się mentalność Azjatów od Europejczyków! Pamiętajcie do Polski przyjeżdżają głównie agenci chińscy, koreańscy i wietnamscy, tych ostatnich jest naprawdę tak dużo, że nawet policja narzeka, bo stosują metody kontrwywiadowcze i są praktycznie bezkarni, czyli krótko mówiąc kombinatorzy i ich niewolnicy prowadzący przestępczość gospodarczą i kryminalną, bo potrafią się między sobą mordować, rzecz jasna po cichu. Tacy ludzi idą do Polski, nadzieja tylko w następnym pokoleniu o ile będzie się mieszać z Polakami, a siedzieć w swym zapyziałym środowisku.

Gość gość
On jest normalnym Koreańczykiem, mieszka w Pjongjangu, studiuje, jest młody. Nie był nigdy w Polsce, poznaliśmy się na konkursie pianistycznym. Nie korzysta z internetu, a więc nie jest ze ścisłych elit. Konkretnie twierdzi, że internet jest gdzieś tam na uczelni i czasem z niego się korzysta do szukania materiałów do nauki, ale poza tym jego to nie interesuje i on nie potrzebuje. Piszemy ze sobą papierowe listy. I nie realizuje żadnych zadań wywiadowczych bo z tego co mu piszę żaden wywiad nic by nie miał. Mnie właśnie ta mentalność Azjatycka odpowiada i szczególnie ci Koreańczycy, Europejska mi nie odpowiada. Strasznie chciałabym takiego męża!

Gość gość
Właśnie odpisuje na jego list, myślę co mu napisać :) Tak chciałabym takiego chłopaka!

Gość gość
co on mówi o teście bomby wodorowej, który zrobiono niedawno w jego kraju?

Gość gość
Ostatni list, który od niego dostałam był napisany jeszcze przed tym testem, więc nie wiem, ale na pewno się bardzo cieszy. Cieszył się z poprzednich testów broni nuklearnej, mówił, że to gwarantuje pokój na Półwyspie Koreańskim i suwerenność kraju. Napisałam, że również bardzo się cieszę i gratuluję :)