Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunku na pomoc

Kobiety szanujmy się i tego uczmy nasze dzieci, bo za chwilę zaleje nas islam

Polecane posty

Gość ratunku na pomoc

Przecież te wojenki, przytyki i chamskie oceny są już nie do wytrzymania tutaj. Wasze dzieci widzą taka postawę i przejmują ją. Serio jesteście dumne z tego, że prezentujecie im takie coś: Ten jest gorszy, bo żyje bez ślubu Te njest głupi, bo ma ślub, Ta jest zimną szmatą, bo ma jedno dziecko Ta jest patologią, bo ma troje dzieci Grubas, grubas hahahaha Chudzielec, szkieletor hahahaha etc. etc. :( SZOK co się tu wyrabia. Powinniśmy doceniać to że mamy wybór i ten ubiera się na czarno, a tamten na cukierkowo różowo. Powinniśmy szanować wybory innych i można pogadać na zasadzie ja robię tak i tak i dobrze mi z tym ale po co dodawać, że jak ktoś robi inaczej to jest taki owaki i w ogóle debil? Cieszcie się, że jest różnorodnie i kolorowo, że są różne wartości i pragnienia, nie wyzywajcie się, bo już puka do nas kalifat gdzie nie ma niczego, gdzie wszyscy są tacy sami, gdzie kobieta nie ma wyboru typu ślub czy konkubinat. Powinniśmy naszą wielobarwność demonstrować na złość imigrantom żeby nie chcieli tu pięciu minut zostać. Im bardziej się podzielimy tym łatwiej nas ta dzicz pochłonie. Dostaniecie burki, zabiorą wam dostęp do neta i każą bić łbem w dywanik 5x dziennie. Tego chcecie? Widzieliście żeby ciapaci tak się szarpali? nie oni są zawsze razem i dlatego przejmują władzę nad Europą. Kiedy wy to pojmiecie?!

Gość gość
idz to powiedz koniowi, kon ma wielki łeb to cie wysłucha :D

Gość ratunku na pomoc
uważasz, że to co piszę to bzdury?

Gość gość
masz racje autorko do tego to zmierza i zawsze tak było skłócony naród łatwiej napaść mamy przykład po 123 latach zaborów

Gość gość
kafeteriankom nie przegadasz :P oj zapłaczą mamusie córeczek zapłaczą jak im kozoje/bca córeczkę weźmie w obroty i burke na łeb nałoży

Gość gość
gdzie dwóch się bija tam trzeci korzysta taka prawda ja tam się nie boję jakoś szczególnie ale tez nie zamierzam wyzywać ludzi za to że żyją inaczej niż ja. nie jestem żadną wyrocznią i też nie rozumiem dlaczego niektóre forumowiczki uzurpują sobie prawo do wypowiadania się czyj styl życia jest słuszny, a czyj nie

Gość gość
co racja to racja

Gość gość
Autorko, mnie tez szokuje ogrom nietolerancji ludzi. Ostatnio zaszokował mnie mój znajomy, człowiek nieprzeciętnie inteligentny i wydawałoby się na poziomie, kiedy powiedział , że musi koleżance wytłuc z głowy katolickie bzdury. Byłam zaskoczona i gdy próbowałam mu przemówić do rozumu, że nie ma prawa ingerować w czyjeś poglądy, to na mnie naskoczył, że jestem nietolerancyjna, bo go oceniam. :o Ludzie zatracili gdzieś znaczenie pojęcia "tolerancja" i dla nich oznacza to tylko i wyłącznie "moje poglądy i gusta są jedyne słuszne, a ty musisz to zaakceptować, bo inaczej jesteś nietolerancyjny".

Gość ratunku na pomoc
tak masz rację nietolerancję mamy teraz w każdej sferze i po każdej stronie barykady :o plują katolicy na ateistów i ateiści na katolików. Jakby nie mógł każdy w swoich garach mieszać jak mu sie podoba. Lubisz czekoladę ok, a ja marcepan ale nie jesteś dla mnie debilem z tego powodu. Takie mamy smaki i super.

Gość gość
Teraz tu się przeniosły sfrustrowane kochanki?:D Żony mają się jednoczyć ze szmatami? Zapomnij! I kto mi zabierze ten dostęp do neta, mój mąż? :D

Gość gość
no mnie sie też wydaje, ze te jatki są porąbane, a ta szczęśliwa mężatka jak widac kulturką nie grzeszy. moja droga z tobą to akurat nikt jednoczyć się nie chce, nie obawiaj się, my na rewiry społecznego marginesu, w którym żyjesz nie zaglądamy :)

Gość gość
gość dziś Ty to dowaliłaś "damo" na "poziomie" :o o takim czymś mówi autorka właśnie Ja osobiście z ludźmi tego pokroju bratać się nie zamierzam szkoda zachodu na to.. może faktycznie niech islam to pochłonie :P a mąż to już dawno odciąłby ci odciąć dostęp do sieci gdyby widział jakie bzdury wypisujesz i jaki obciach robisz :P

Gość gość
Mój mąż ostatnio właśnie zerwał kontakty ze swoim starym znajomym,bo już nie mógł słuchać umoralniania w kwestii tego, że nie mamy ślubu kościelnego :o Kiedyś był normalnym facetem, a teraz włazi ludziom z buciorami w życie, bo kilka lat temu ocalał z poważnego wypadku i nagle go olśniło, że teraz tylko Chyrstus i to jest jego droga. Niby fajnie, bo można było w kwestii wiary pogadać ale jemu się wydaje, że skoro cudownie ocalał i się nawrócił to teraz jest autorytetem i wszystko mu wolno :o Myśle, że świetnie by się dogadał z panią z 15:04