Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy czy pracujecie w domu?

Polecane posty

Gość drzewoczereśniowe
To nie autorka napisała, że skończyła polonistykę. Dla nas może i te błędy są niezwykle rażące, ale istnieje mnóstwo ludzi, którzy mają z tym duży problem i to nie powód do takiego obrażania. Przepraszam bardzo, jak można pisać do dziewczyny proszącej o pomoc, żeby d/u/p/ą zarobiła ? Co do tych kompletów, nauczyć się szyć na maszynie takie proste rzeczy to żadna filozofia. Autorko, moje następne podpowiedzi - domowy catering, modne są też własnoręcznie robione kartki okolicznościowe, inspiracji w necie miliony ;)

Gość drzewoczereśniowe
Jeśli umiesz szyć to może patchwork, takie narzuty do pokoju dziecięcego sprzedają się nieźle i są dość drogie.

Gość gość
Szukam bo chce coś robić ale syn sam w domu nie zostanie. Dlatego chcę pracować w domu, to chyba nic zlego. Bardzo dziękuję za wszystkie pomysły i podpowiedzi.

Gość gość
A ja szyć umiem, malować umiem, z drewna robić rzeczy, stronki internetowe potrafię robić, grafiki, ulotki i wiele wiele rzeczy. A pracy nie mam i sprzedać nie potrafię. Zawsze wydaje mi się, że to co ja zrobię, wymyślę, jest do niczego i inni to wyśmieją. Rozmów o pracę nie przechodzę, bo jestem przekonana, że jestem do d**y i momentalnie przenosi się to na innych. Ale jak robię coś za darmo, kiedy nie ma tej presji oceny, to zawsze są achy i ohy. Lubię ciężko pracować, lubię uczucie zmęczenia towarzyszące zadowoleniu z efektu. Jak zajęcie przychodzi do mnie nigdy nie nawalam. Ale pracy znaleźć nie umiem. To jest etap dla mnie nie do przejścia.

Gość gość
Ja sobie zalatwilam skladanie długopisów, niechętnie na piczatku bo nigdy nie wierzyłam, ze tu można cos zarobić, ale 800 zl miesięcznie mialam a nie siedzialam nad tym caly czas, bo miałam tez inne zajęcia. Potem moge ci przeslac adres mailowy do tej firmy i wszystko ci wytłumaczą. Do tego to raczej każdy sie nadaje, nawet bez umiejętności zadnych

Gość gość
Bardzo dziękuję jeśli, możesz to bardzo proszę prześlij, będę bardzo wdzięczna.

Gość gość
19:20 Uwierz w siebie, może na początek spróbuj sprzedać jakieś niedrogie rzeczy przez internet. Może jak te drobne się sprzedadzą nabierzesz pewności. A skoro rozmowa o pracę jest taka trudna to właśnie sama rób i sprzedawaj. A co do ocen Twoich prac to każdy ma inny gust. Jeśli wkładasz w to serce a widać, że to lubisz, to, to musi być dobre ;)

Gość gość
childpen@opoczta.pl napisz maila ze jesteś zainteresowana praca przy skladaniu długopisów, wszystko ci wyjaśnią

Gość gość
Jeszcze raz dziękuję za pomoc.

Gość gość
Spoko :) w ogóle to jest wiele firm, które sie tym zajmują, jednak na razie tylko tę sprawdziłam, spróbuje tez w innych moze więcej sie uda zarobić. W necie jest mnóstwo ofert, tylko uważaj zawsze na to jak każą na dzień dobry za towar zapłacić jakas wielka kwotę i nie dają umowy, bo mogą cie po prostu oszukać a długopisy zostaną

Gość gość
Składanie długopisów to ściema jest. Ludzie...w którym wieku żyjecie? Wasze gacie, kredki Waszych dzieci i notesy mężów są produkowane w chinach a Wy sądzicie, że ktoś zwozi części długopisów tylko po to by je rozsyłać matkom po domach do składania? :O Każą Ci wpłacić kasę z góry za towar i tyle ich widziałaś.

Gość gość
Nie zawsze tak jest, w większości owszem. Ja raz trafiłam na dobra firme, zarobilam kilka stów bez wkladu początkowego, tylko umowa śmieciową byla. Nie oszukali. Masz racje ze w większości sciema jednak czasem można trafić w miare dobrze, oczywiście bez kokosów wielkich

Gość fadon
owszem teraz tak, dziecko jest w miarę grzeczne więc mogę sobie pozwolić na to bo mam pracę przy komputerze :) ostatnio też zrobiłam sobie projekty ulotek swojej firmy i czekam na gotowe :) a korzystałam z pomocy firmy http://www.uslugireklamowe.pl/