Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

achiltorrr

Kłamie o ciąży???

Polecane posty

Witam, Jakiegoś czasu spotykałem się z pewną dziewczyną. W tym czasie uprawialiśmy raz seks. Niestety po krótkim czasie okazało się, że zupełnie do siebie nie pasujemy, więc zerwałem z nią od razu, gdyż widziałem, że zaczyna jej bardzo zależeć a chciałem uniknąć głębokiego zranienia. I tu zaczął się koszmar.... dziewczyna powiedziała, że JEST W CIĄŻY.... na dowód przesłała mi zdjęcie testu ciążowego... (dodam, że nie widziałem się z nią od tego czasu). Kiedy zobaczyłem test ciążowy wróciłem do niej, bo nie chciałem zostawić dziecka samego. I wtedy zaczęły się matactwa i wykręty. Aż pewnego razu powiedziała mi, że miała wypadek i poroniła w wyniku silnego uderzenia!!! Zerwałem się z pracy i wsiadłem w samochód.. przejechałem ponad 500 km bo daleko mieszkamy od siebie. Nie chciała mi powiedzieć w którym szpitalu leży z niewiadomych przyczyn. Ale sam ją znalazłem obdzwaniając wszystkie w mieście. Zdziwła się jak mnie zobaczyła... Zapytałem lekarza co teraz z nią, bo przecież nosiła moje dziecko, a lekarz na to, że przecież nie była w ciąży i żadnego wypadku samochodowego nie miała!!! Zgłosiła się na zaplanowany zabieg przepukliny !!!! MASAKRA !!! Zerwałem z nią kontakt. Problem w tym, że tydzień przed jej zabiegiem uprawialiśmy seks. Powiedziała, że skoro jest w ciąży to mogę w niej kończyć. Ale jakoś nie chciałem. Teraz dzwoni do mnie, że teraz jest w ciąży naprawdę.... Co robić?!?! C jeśli znów kłamie?!?! Jak to sprawdzić, czy rzeczywiście jest w ciąży? Nie chce mi pokazać zdjęcia od lekarza, ani innego dowodu na ciążę... Jak to sprawdzić bez niepotrzebnego jechania taki kawał drogi?

Gość gość
jak prawo domagac sie zaswiadczenia od lekarza,ze jest w ciazy,najlepiej zebys poszedl z nia do ginekologa,z nia wszedl i porozmawial z ginrkologiem,bo masz prawo znac,jak i co sie dzieje,czy wszystko ok.Jesli zacznie sciemniac,oszukiwac,wiadomo ze klamie:

Gość gość
Nigdzie nie jedź-ona na coś z głową.Choć z drugiej strony obydwoje jesteście siebie warci-nie wiedziałeś że trzeba się zabezpieczyć?teraz cierp ciało coś chciało

Gość gość
kup test ciazowy i kaz zrobic test prz tobie a upewnisz sie czy jest jak sie okaze ze jest wiem ze w którym miesiacu mozna sprawdzic czy jestes ojcem tego dziecka tylko ze to sie wiaze z kosztami wiec mozesz poczekac az urodzi i wtedy zrobic dziecku test na ojcostwo moze s ie zdarzyc ze przy badaniu krwi rh wykaze czy to jest twoje dziecko czy tez nie w zaleznosci jakie oboje macie grupy 2 sprawa jak cie okłamie ze jest w ciazy a okaze sie nie prawda złoz pozew do sadu o oszustwo z jej strony moze sie wreszcie sie czegos nauczy

Gość gość
sciemniara i manipulantka chyba:-O,niech zrobi test przy tobie i udowodni,potem razem do ginekologa.Wspolczuje na serio takiej baby:-O

Gość gość
no i tu sie na suwa temat 500 _+ na dziecko patologia widze ze wasi rodzice nie przygotowali was do zycia to moze zacznijcie sami myslec bo za błedy mozna przez całe zycie płacic

Gość gość
Zapamietaj !jesli sie nie ma nic do ukrycia to nie unika sie nigdy przenigdy tematu a jesli unika albo go zmienia i nie chce dopuscic do jakiejkolwiek konfrontacji to na 100% jestes wkrecany i manipulowany. Zapamietaj to na cale zycie bo jeszcze jestes mlody i niejedno przed toba!

Gość gość
Podaj jakieś daty.Kiedy byl ten ostatni seks i czy w niej skończyłeś ? Jak w niej nie skończyłeś to w ciąży nie jest.

Gość gość
i napisz jeszcze w jakiej pozycji to robiliście i co było przed stosunkiem

Gość Achiltorrr
Nie zabezpieczyliśmy się ponieważ powiedziała, że już jest w ciąży. Inaczej byśmy tego nie zrobili, a dwa, nie chodzi mi o 500 na dziecko bo sam jestem w stanie utrzymać rodzinę na wysokim poziomie, ale o to, żeby wiedzieć czy będę ojcem, czy nie. Czy iść z życiem dalej, czy zając się dzieckiem? Jestem przerażony...

Gość gość
Ale jesteś patol. Tak się kończy chciałeś ja wykorzystać na raz i tyle . Później kolejne razy hahaah co za facet

Gość gość
Jedź, kup test i niech zrobi go przy tobie a jak nie bedzie chciała to znaczy, że znów kłamie.

Jedynym rozwiazaniem tego,to tak jak tu pisza powyzej.Kupic test,przy Tobie niech go zrobi,potem wspolna wizyta do ginekologa.Dziewczyna jest niewiarygodna i dobrze sie zastanow,czy aby nie lepiej placic alimenty(jesli potwierdzi sie ciaza) i nie wiazac sie z Nia,skoro kompletnie do Siebie nie pasujecie.Ojcem mozesz byc dobrym,bez zakladania zwiazku.

Gość gośćachiltorrr
"gość 2016.01.15 Ale jesteś patol. Tak się kończy chciałeś ja wykorzystać na raz i tyle . Później kolejne razy hahaah co za facet" Cieszy mnie to, że wiesz co ja chciałem i jak to wszystko wyglądało:) nie mierz ludzi swoją miarą. Chyba, tak trzeba będzie zrobić. Pojadę na drugi koniec polski i niech zrobi test przy mnie.