Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolacja we dwoje

Polecane posty

Gość gość

Witam. Niedlugo moj chlopak ma urodziny i chce zrobic romantyczna kolacje we dwoje. Czy moge podac frytki z piersia kurczaka i surówka, czy to jednak nie wypada?

Gość gość
Wiesz, jak dla mnie to jednak kiepskie menu, zbyt oklepane. Może jednak zaszalejesz i zrobisz coś bardziej wyszukanego?

Gość gość
spaghetti i do tego białe wino i świeczki (y) ja dziewczynie tak zrobiłem była zachwycona :)

Gość gość
równie dobrze mogłabyś iść do KFC na coś takiego .. taniocha

Gość gość
a wracając to nie było zwykłe spaghetti ale spaghetti z owocami morza :)

Gość gość
Mysle ze flaczki albo bigos będzie lepszy

Gość gość
Tylko, ze ja nie umiem gotowac i to jest ten problem, mam 18 lat i mama nigdy mnie tego nie uczyła, a jak chcialam jej w czyms pomoc, zeby przyjrzeć sie jak ona cos robi to mowila, ze ona sama to zrobi, bo ona zrobi to lepiej...

Gość gość
Coś takiego to on i w KFC zje. Jeśli ma być urodzinowo i romantycznie, to chyba musisz trochę bardziej się wysilić. Jeśli filet z kurczaka, to nadziewany szynką albo szpinakiem, ewentualnie brzoskwinią z puszki jeśli ktoś lubi połączenie owoców z mięsem. I w jakimś fajnym sosie, np. serowym. Mogą być też polędwiczki wieprzowe. Albo łosoś. Na przystawkę np. owoce morza, jeśli lubicie. Albo bruschetta, jeśli wolisz coś prostego i na ciepło. W necie znajdziesz mnóstwo fajnych pomysłów i niezbyt skomplikowanych.

Gość gość
postaraj się :) a miłość zacznie się rozwijać :) bo wiesz ciągle te same oklepane schematy człowiek kiedyś się nudzi jak się nie stara druga osoba :) prezent uważałbym za zbędny wydawać kasy zbyt dużo to raczej z miłością nie ma nic wspólnego .. jakiś drobny upominek i owszem ale nie szalałbym zbytnio :) a z kolacją to sie jednak postaraj a nie jakieś oklepane obiadki .....

Gość gość
gość dziś to się naucz kiedyś trzeba będzie umieć .. ja uczyłem się (jako facet :) ) metodą prób i błędów pierwsze moje danie nie nadawało się do zjedzenia ale potem było coraz lepiej :) jesli chcesz być w związku to licz się z tym że pewne obowiązki cię czekają

Gość gość
nie umiesz gotować to odgrzej fasolke po bretońsku z Biedronki. Będzie romantyczna kolacja z fajerwerkami:)

Gość gość
co to za kobieta co nie umie gotować :D to już faceci zaczynają zastępować kobiety :D

Gość gość
flaczki? jak facet poczuje te smrody to zemdleje :D

Gość gość
No a gdzie niby mam sie nauczyc skoro nikt mi tego nigdy nie pokazywal... No moze zastepuja, bo moj chlopak potrafi gotowac ;)

Gość gość
moja dziewczyna kiedyś mi zrobiła jakieś wykwintne danie z ryżu po japońsku (nie pamiętam jak się nazywało ) ale było rewelacyjne :D

Gość gość
A może lasagne bolognese? :) Poszukaj w okolicy dobrego dostawcy mięsa wołowego (ja je kupuję u http://cezan-ubojnia.pl/) bo mięso z marketu to nie to samo. Powinien być zachwycony <3

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona