Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mozetymrazem

Jak poradzić sobie z frustracją po tym jak dowiedziałam się maż ma kochankę?

Polecane posty

Gość Mozetymrazem
Niewyżyty zboczeńcu idź do innego tematu, a nie zaśmiecasz mój watek, nie mam nastroju do czytania takich swiństw

Gość gość
frajer. trzyma takie rzeczy na tel . czemu nie kasuje odrazu. cóz mleko sie rozlało. ja by mzrobił tak . kupił nowa karte sim z nowym numerem. przyczaił Beatke na kontakt wzrokowy i wykrecił do niej numer, zobaczył czy to o nia chodzi, czy odbiera tel. bo wiesz dobrze wiedizec z kim tak naprawde pisze. a dzwoniac i pytajac o nazwisko nie koniecznie ktos moze potwierdzic ze tak sie nazywa, zacznie pytac a kto dzowni a o co chodzi . na poczatek wrzuc numer beatki w google. kolezanka tak łasnie maierzyła kochanke meża , bo ta cos przedawała jakies ksiazki na necie.

Gość Mozetymrazem
Ona nie ma mojego nr bo skąd ma go mieć? Wszyscy w pracy znają stany cywine kolegów, więc wie na pewno, że jest żonaty.

Gość gość
Kochanie wiem co czujesz i przytulam. Wszystko sie ulozy. Musisz sobie odpowiedziec na pytanie czy chcesz ratowac czy odejsc, dobrze ci radze: odczekaj jakis czas nie wiem pare dni czy tygodni i zbierz mocne dowody nawet jak chcesz ratowac bo nigdy nie wiadomo jak sie sytuacja rożwinie. Ja sie postanowilan rozwiesc, ani moj maz ani jego podstarzala pieknosc sie z tego nie wywina. Mam trojke dzieci. Malych. Dasz sobie sama rade w razie wu???

Gość gość
z telefonem chodzi do łazienki, a dziś go zapomniał wziąć do pracy, to szybko zajrzałam, a tam sprośne smsy od jakiejś Beaty, a taka z nim pracuje, to pokojarzyłam. x tak to ta prostytutka salowa, co kłamie, że jest pielęgniarką :D

Też sobie znajdź kochanka, a jego wywal za drzwi i nie przejmuj się że nie ma gdzie spać ;)

Gość gość
jak bym zdraDZAŁ zone i kochanka wiedziała by ze jestem zonaty to podał bym jej numer do mojej zony . w razie przypału taka nie rozgarnieta zona bedize dzownic do kochanki z głupimi pytaniami typu ... dizendobry centrala rybna czy rozmawiam z..... i wtedy zapala sie lampka ze robi sie gorąco.

Gość gość
Kochanie wiem co czujesz i przytulam. Wszystko sie ulozy. Musisz sobie odpowiedziec na pytanie czy chcesz ratowac czy odejsc, dobrze ci radze: odczekaj jakis czas nie wiem pare dni czy tygodni i zbierz mocne dowody nawet jak chcesz ratowac bo nigdy nie wiadomo jak sie sytuacja rożwinie. Ja sie postanowilan rozwiesc, ani moj maz ani jego podstarzala pieknosc sie z tego nie wywina. Mam trojke dzieci. Malych. Dasz sobie sama rade w razie wu???

Gość Mozetymrazem
Nie mogę złapać z nią kontaktu wzrokowego bo nie wejdę niezauważona do pracy, ja nie wiem, jak ona wygląda, fakty połączylam z żoną kolegi z pracy,jak była u nas na andrzejkach, to opowiadała o Beatce, co się czepia żonatych

Gość gość
dizendobry centrala rybna x :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Mozetymrazem
Nie dam sobie rady, bo jestem załamana, mąż był dla mnie caym światem, dobrze zarabia, wiec nie musiałam iść do pracy, to bya nasza wspólna decyzja, tylko nasze mieszkanie jestpo połowie, nie mam żadnych oszczędnosci, rodzice tez mi nie pomogą

Gość gość
albo śledziara to ty? :D:D:D

Gość gość
myslałem ze wiesz ktora to i zadzownisz jak bedzie np. wychodizła z pracy. no to nie wiem . odpocznij, nie rob nic na goraco . naładuj baterie przemysl sprawe i ogień. pośpiech złym doradca. meżunio moze ise wykrecic sianem. no i podstawowe pytania co chcesz osiagna,c ? zmierzasz do rozwodu czy ratowania zwiazku .

Gość gość
Jeszxze jedna dobra rada: wez go od razu z domu wywal, bo inaczej sie nie ogarnie. Rob wszystko tak jakbys sie rozwidzila. Jakbyn to zrobila dwa lata tenu to moze teraz by nie bylo za pozno

Gość Mozetymrazem
Rozwodu nie będzie głupia prostytutko. Idę kochać się z mężem a ty ujadaj przez całą noc

Gość Mozetymrazem
Nie wyobrażam sobie dalszej wspólnej przyłości, nie to mi przysięgał na ślubie, nie mogę go wyrzucić z mieszkania, bo to nasze wspólne :(

Gość gość
widzie ze jestes w patowej syt. rozwód nie wchodiz w gre . niestety jak maz dowie sie ze chocby co sie nie działo to i tak nie odejdziesz to uwierz mi bedzie tlyko gorzej. takei ciche przyzwolenie na zdradzanie. niezle sie w******as; . jak dobrze zarabia to i alimenty beda wysokie. konkretny rebus.

Gość gość
co jest prostytutka żonaty nie wsadził ci dziś pały do ryja? :D:D

Gość gość
3 urodzonych dizeic. pissda jak kalosz, masa rozstepów, cyce witaja sie co ranek z pepkiem, obwisły brzuch poporodowy, pewnie nadwaga. dziwisz sie ze cie zdradza. ciesz sie ze jeszcze pompuje kase w takiego kaszalota . inny to by zostawił.

Gość gość
ale to wszystko jest niczym w porównaniu do twojego krzywego ryja i r/o/zj/e/b/a/n/ej pessdy głupia prostytutko :D

Gość gość
Podszyw! Wejdźcie na temat o konkubinacie, to się przekonacie :) ale ta konkubina zdesperowana, żeby za kogoś tematy zakładać.

Gość gość
Ale masz nudne życie prowokatorze :)

Gość gość
Po teraz robisz szambo w innym wątku trolico?

Gość Mozetymrazem
Nie wytrzymałam i powiedziałam wczorajmęzowi ze przeczytałam jego smsy i rozpętała się awantura, nie o zdradzie a o tym, że jak śmię mu zaglądać do telefonu, wkurzył się i wyszedł. Dziś dzwoniłam do niego do pracy, bo on nie odbiera ode mnie telefonów, to mi powiedzieli, że wziął urlop na żadane. Nie wiem, co robić :(

Gość gość
No coz, mozesz tylko mu spakowac walizki...

Gość Mozetymrazem
Ale jeśli mieszkanie jest wspólne, to mogę?

Gość gość
Ale co zaniedbalas sie czy o co chodzi. Pewnie mu sie znudzilas. Beata ciekawsza. W Tobie widzi nudna kure domowa.

Gość gość
autorko no niestety odpuść nie warto się ścierać dla czegoś co nie ma przyszłości

Gość gość
No pewnie, ze mozesz. Zreszta on pewnie na to czekal. Pewnie na noc poszedl do niej...

Gość gość
Mozetymrazem nic dziwnego, że mąż cię w dupę kopnął skoro jedyne co potrafisz to ujadanie na kafe 24/h na dobę, bez przerwy i żarcie chipsów :P