Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mozetymrazem

Jak poradzić sobie z frustracją po tym jak dowiedziałam się maż ma kochankę?

Polecane posty

Gość Mozetymrazem
Ale on nie ma dokąd pójść, więc będzie chciał wrócic do mieszkania albo każe jes spłacać, a ja nie mam z czego

Gość Mozetymrazem
Nie siedzę tu całą dobę, nie przesadzaj, a chipsów nie jem. Może jesteś jedną z tych amatorek cudzych mężów, że mnie obrażasz?

Gość gość
Ale co Cie jego los obchodzi. Zdradzila Cie ma kase wiec niech idzie do hotelu. Zreszta on sie ucieszy bo pobiegnie do kochanki w podskochach. Ile macie dzieci i w jakim wieku one sa?

Gość Mozetymrazem
Nie obchodzi mnie jego los, choć dławie się z rozpaczy, ale boję się, że niebędzie chciał się wyprowadzić, a wtedy oszaleję. Nie będę mogła wezwać policji, bo to też jego mieszkanie, o to mi chodzi

Gość gość
Kiełbasa chyba psychiatra zmienił ci leki, bo kiedyś lepsze prowokacje robiłaś na ogólnym. Tam to się działo, aż iskry leciały, a tu przynudzasz jak typowa zdesperowana kochanica, co do reszty straciła nadzieję na powrót kochanka

Gość gość
Jestem już babcią i powiem ci, ze rozwód to nie jest dobry pomysł. On sobie pójdzie ty zostaniesz z dziećmi i z alimentami. Niech weżmie urlop posiedzi z dziećmi, a ty wyjedż odpocząć i przemyśleć. Znałam taką starą pannę co chciała rozbić małżeństwo, w końcu to się skończyło, ona dalej jest starą panną, a młodzi się pogodzili. Nie kłóc się, pogarda i obojętność jest gorsza. Nie pierz, nie gotuj, nie sprzątaj po nim.

Gość Mozetymrazem
Ja nie dam rady z nim mieszkać, bardzo go kocham nadal, ale nie wybaczę mu, nie umiem. Nie mam też pieniędzy na wyjazd, bo musiałabym go o nie prosić