Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozytonkaa

Mamy na Październik 2016

Polecane posty

Gość karola8912
K25i ki odeszly wody a po półtorej godziny dostalam boli. Nie bylam pewna czy to juz ale bole byly regularne i czeste i nie mijaly jak chodzilam czy zmieniałam pozycję.

Gość karola8912
K25i ki odeszly wody a po półtorej godziny dostalam boli. Nie bylam pewna czy to juz ale bole byly regularne i czeste i nie mijaly jak chodzilam czy zmieniałam pozycję.

Gość gość
Hej dziewczyny. Dawno tu nie zaglądałam ☺ Jak się czujecie? MartaO

Gość Ty_nka
Day nad night dzięki za odpowiedź. Trochę mi nakreslilas jak ton może wyglądać. A teraz też będziesz miała CC czy próbujesz SN? Dziewczyny też macie taki zły dzień dzisiaj? Miałam siedzieć cały dzień w domu, prac ubranka pracować i miło spędzać czas. Najpierw roztrzaskalam telefon, potem jeździłam bo naprawiać okazalo się że naprawa jest większa niż wart telefon musiałam kupić nowy i znowu pieniądze wydane. Szkoda gadać ... :/ nigdy nic nie zaoszczedze!!! Jestem zła i mam smutny dzien. :(

Gość Ty_nka
Kurczę nie wiem dlaczego nie dodaje mi postów :( Day nad night dzięki że chociaż trochę zobrazowalas mi jak to może wyglądać. Mimo to martwię się i dalej nie wiem jak to będzie :/ Mam jakieś złe dni i nic mi nie wychodzi. Coś sobie planuje a to nie wychodzi i jeszcze przysparza kłopotów eh... A dodatku mam taki ciężki ten brzuch :( bez nospy nie da rady.

Gość gość
K25i na porodówce.Akcja się rozpoczęła po przysiadach

Gość luiza8004
K25i życzę powodzenia ,szybkiego rozwiązania

Gość Aniala
to pewnie znowu jakiś poszyw ja wczoraj wyszłam trochę na plac zabaw z córką i miałam później okropne bóle w krzyżu i w dole brzucha

Gość ola684
ja nie moglam spac, jakais stres mnie dopadl. nie wiem czemu. juz wszytsko naszykowane, tylko czekac te kilka tygodni.

Gość sepik
Ja wczoraj pochodzilam troche z mezem i tak strasznie mnie nogi bolaly. .. jeszcze jak w nocy wstawalam to stopy czulam mocno. A w sobote wesele :D z tymi sukienkami butami itp. tragedia :D

Gość Ty_nka
Ja dzisiaj zabrałam się za pranie i prasowanie. Siedzę cały dzień w domu i wlasnie tym sie zajmuje. I odpoczywam. Wieczorem ide na szkole rodzenia. Coraz duszniej mi i ciezko zlapac oddech i coraz więcej tachykardi. Brzucho mam taki ogromny. Piłka taka :) ponoc jak za kilka tygodni opadnie to bedzie sie lepiej oddychac. Małemu brakuje miejsca i wierci się strasznie. K25i trzymam kciuki, szybkiego rozwiązania i daj znaczka jak sie czujesz :*

Gość k25i
Nie jestem na zadnej porodowce! Irytuje mnie ten gosc

Gość Ty_nka
Heh... co za tupet i bezczelność. K25i jak się dzisiaj czujesz?

Gość Ty_nka
Myślę że na tych "gości" nie powinnyśmy zwracać uwagi. Bez sensu... te które piszą to już pisza dawno a resztę olać :)

Gość karola8912
Moja gin tez nie podaje dlugosci dziecka. Tylko wagę. Jak bylam w pt to byl 33 tydzień i wazyl 1800. Mowila ze nie jest duzy ale najważniejsze ze rosnie. Słuchajcie jutro jade w gory :-D

Gość k25i
Dlugosc to jest 7 x kosc udowa. I stad wiadomo. Ale waga wazniejsza. Tynka racja gosci olac. Niby kto by mnie znal by za mnie pisac jako gosc

Gość k25i
Ja juz nie mam sily... pewnie nie urodze wczesniej, bo za bardzo bym chciala miec to z glowy. Juz mi obojetne. Dostalam paczke od tesciowej znow mnustwo ciuszkow, spiworki, ogolnie rzeczy dla dziecka. Juz mi sie nawet nie chce tym zajmowac, prac, prasowac, wszystko lezy na stole wywalobe tyle co sobie ogladalam. Tyle planuje ze jak maz przyjdzie z pracy to pojedziemy tu czy tam a jak przychodzi to ja juz nie mam sily i szla bym spac tylko bym spala. Apetyt maly, tylko bym brala prysznic i spala. Tak mnie boli biodro kolano i stopa ze mnie to denerwuje. A brzuch jak brzuch codziennie zaskukuje. Odebralam juz wszystkie badania co mialam porobic.

Gość k25i
Wczoraj mialam drugą rocznice ślubu:)

Gość sepik
Ooo Karola! Zazdroszczę! :) uwielbiam góry :) same dobre wspomnienia:) to tam powiedzalam mojemu mezusiowi, ze bedzie tata :D i tam tez mi sie oswiadczyl, na Rysach :)

Gość k25i
Tynka tak jest ze jak sie chce zaoszczedzic pieniazki to zawsze sie cos popsuje a jak sobie olewasz to zawsze jakos ta kasa sie kreci i jej nie brakuje. Albo jak sie wahasz czy cos kupic to jest zal a potem okazuje sie ze na cos innego musisz wydac tą niby zaoszczedzoną kase i tak tracisz i tak.

Gość k25i
Moja kolezanka jest w 14tc i gin jej nie pozwolila jechac w gory. Ze wzgledu na cisnienie.

Gość k25i
Sepik czy mi sie zdaje czy Ty kupilas platki mydlane dzidzius?

Gość Ty_nka
Dziewczyny jestem zalamana :( dzwonili do mnie z hurtowni ze ten mój wózek aspena 342w będzie dostępny dopiero za ok 3 miesiące :O jestem w szoku... nie wiem czy aż taki popyt czy co... został jeden ten który oglądaliśmy z mężem z wystawy. Ja bym się może i na niego skusiła ale mąż takiego macanego nie chce :/ wypralabym umyła i już. Nie wiem ... mamy to narazie zarezerwowany. Pojedziemy jeszcze zobaczyć Barlette może uda się jakąś na miejscu kupić. Masakra co to się dzieje... :/

Gość k25i
Tynka do wozka czy zabawek to spray Nuk antybakteryjny.

Gość k25i
Moze 3tyg a nie 3miesiace bo to przegiecie. To kup w normalbym sklepie smyk czy cos.

Gość karola8912
K25i wiadomo ze nie bede sie wspinac czy cos. Z małym dzieckiem i brzuchem pid nosem to by było zbyt ryzykowne. Tynka a w innej hurtowni?

Gość sepik
Tak K25i kupilam płatki mydlane dzidzius na jakiejs promocji za kilka zl. A nawet to maz je kupil. Gdzies w tesco czy eleclerku wyhaczyl

Gość sepik
Tynka a sprawdzalas na internecie? Na allegro sa te wozki, o ile o ten model Ci chodzi. Nie wiem jak cenowo w internecie a jak w sklepie ale sprawdź sobie. Może akurat. Nie czekalabym 3 miesiace...

Gość k25i
Sepik ale do czego ich bedziesz uzywac? Do jakiejs pojedynczej sztuki do uprania recznie bo do pralki to za duzo roboty i pralki szkoda:) ja tez kupilam na leclerku wlasnie. Wzielam zeby wziasc i tyle.

Gość ola684
Ty_nka - 3 miesiace to duza przesada, potem dzidzius juz na swiecie i powiedza ze kolejny miesiac czekac itd. ja bym zobaczyla w innej hurtowni a najlepiej na allergo. ja mialam czekac 2 - 3 tygodnie a przyszedl po 4 dniach :D jak obniza cene to moze z wystawy, ale nie wiem czy potem nie bedzie ci smutno ze jednak nie nowka skoro taka sie wam spodobala.