Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

słupsk w którym prezydentem jest gej Robert Biedroń to bankrut

Polecane posty

Gość gość

Odkąd Biedroń stał się prezydentem tego prowincjonalnego miasta to słupsk biednieje

Gość gość
Bo on ciągle chce unowocześnić Słupsk czyli po niemiecku Stöpeln ale ludzie nie chcą nowoczesnych rozwiązań jak ich nie było to miasto nie bankrutowało

Gość gość
ja pitolę, na głowę sie leczysz czy dopiero czekasz na diagnozę?

Gość gość
Takie nowoczesne rozwiązania nie zarobią zamiast w to inwestować te pieniądze powinny pójść np na miejsca pracy

Gość gość
jakie miejsca pracy? w zieleni miejskiej? nie trzeba , mają komplet. jakieś pomysły?

Gość gość
Skoro jest dużo zieleni to może być np ogród botaniczny ZOO bo bo one przynoszą zyski bo się kupuje bilety no i bezrobocie zmaleje bo tam muszą przecież ludzie pracować i na obrzeżach miasta mogą postawić farmę wiatrową i sprzedawać prąd i mieć zyski

Gość gość
Miejsca pracy będą, kiedy przyciągnie się inwestorów. Sami nie przyjdą, trzeba ich zachęcić. A Biedroń przynajmniej nie wydaje kasy na durnoty jak kosmiczne premie dla urzędasów czy olbrzymia choinka. I premie, i choinka były, tylko skromniejsze. Od razu widać, że autora najbardziej boli orientacja prezydenta Słupska, bo musiał koniecznie o niej wspomnieć. Jakby nikt nie wiedział. I jakby to miało jakikolwiek wpływ na to, jakim Biedroń jest włodarzem.

Gość gość
Namysłów przynajmniej jest w wałbrzyskiej specjalnej strefie ekonomicznej a Słupsk?

Gość gość
c****j mu w doope pedałowi

Gość gość
jak słysze o przyciąganiu inwestorów to widze murzynów w kopalniach diamentów zapiertalających przy obstawie uzbrojonej w kałachy czym chcesz ich przyciągnąc i po co? nie lepiej stworzyć warunki dla lokalnych przedsiębiorców?

Gość gość
nikomu nie potrzebna ich z****** kasa bo i tak zasysają ją z ulg, które sie im przyznaje w celu przyciągnięcia. gdzie tu kooorfa sens gdzie logika? tyle samo jej w takich działaniach co we wkładaniu koootasa w dooope drugiemu pedałowi

Gość gość
przyciągnąc inwestorów znaczy skazać region na zależność ekonomiczną od widzimi się "inwestorów", którzy jak już pisałem c****ja tak naprawde inwestują

Gość gość
Słupsk ma długi, ale to wina poprzedniego prezydenta Kobylińskiego! A co ci przeszkadza orientacja seksualna??

Gość gość
Właśnie, to Kobyła marnotrawił publiczną kasę, wymyślał jakieś cuda na kiju i inne pierdoły. Wreszcie mamy normalnego prezydenta

Gość gość
Jestem slupszczanka i mimo wszystko Biedron jest ok.Długi i niezly bigos narobił poprzednik.Robercik jest troche za łagodny aczkolwiek fajne rzeczy robi dla miasta.Daleka droga z tą bieda w Slupsku dla naszego pedzia Ale nie głosowałam wczesniej,pozniej zagłosuje na naszego homo

Gość gość
Jestem slupszczanka i mimo wszystko Biedron jest ok.Długi i niezly bigos narobił poprzednik.Robercik jest troche za łagodny aczkolwiek fajne rzeczy robi dla miasta.Daleka droga z tą bieda w Slupsku dla naszego pedzia Ale nie głosowałam wczesniej,pozniej zagłosuje na naszego homo

Gość gość
to nie jest orientacja seksualna tylko opcja "polityczna" zrozumcie to wreszcie kretyni

Gość stuleje geodecie f23
co?

Gość gość
Sam jesteś kretynem!!