Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xPatryk

Co o tym sądzić, co robić?

Polecane posty

Gość xPatryk

Witam, zacznę od tego iż poznałem dziewczynę na weselu. Było miło jak to na weselu tańce, śpiewy, rozmowy. Co do alkoholu ja wypiłem tylko 4 piwa bo rano musiałem wracać autem, ona nie piła bo była na antybiotykach. Bardzo fajnie się bawiliśmy razem i jak się rozstawaliśmy pocałowała mnie chodź wiedziałem już iż ma chłopaka. Na drugi dzień jak się już żegnaliśmy również się całowaliśmy no i w ogóle. Po powrocie do domu przez dłuższy okres nie mogłem o niej zapomnieć cały czas myślałem co u niej, co porabia. Zresztą teraz też chodź nie tak często ponieważ dużo piszemy i rozmawiamy. Gdy tylko próbuje ją zapytać np o bardziej emocjonalne sprawy w stosunku do mnie unika tematu tak jakby to się nie wydarzyło. Kiedy spytałem czy znaczył coś dla niej ten pocałunek itd odpowiedziała mi, że z emocji i bym ją jakoś zapamiętał. Jak dla mnie odpowiedz uciekająca od tematu ale okej. Mieszka 500 km ode mnie z tego powodu od tamtej pory nie widzieliśmy się, ale odległość to nie jeden powód. Drugim to jej chłopak który o niczym nie wie. Podobno są ze sobą 3 lata. Czy jest sens w ogóle zawracać sobie nią głowę? Wiadomo chłopak i te sprawy. Jak w ogóle wydusić z niej jakiekolwiek uczucia w stosunku do mojej osoby? Sam nie wiem co myśleć o tym. Ma ktoś jakieś rady, wskazówki? Z góry dziękuję i przepraszam za jakiekolwiek błędy. Patryk.

Gość gość
ma chłopaka wiec odpusc zresztą chyba nie chcialbys niewiernej dziewczyny

Gość gość
Dokladnie, nie badz "tym drugim", zwłaszcza, ze ona raczej sie tylko bawi

Gość xPatryk
Wiem, że to głupie i niedobre, ale czasem mam taką małą iskre nadziei że się rozstaną. Dlaczego? No niby można odpuścić tylko jak ja nie pisze do niej czy dzwonie to ona to robi więc ciężko sobie odpuścić.

Gość gość
Ja na Twoim miejscu napisałabym do swietnej wróżki Sofii.Ona Ci powrózy co masz zrobic i jak to się dalej potoczy. Jest naprawdę dobra. Często korzystam z jej usług. Jej email tarocistkasofii@wp.pl