Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Munia3

Gdańsk. Urodziny dziecka w Projekt Fan?

Polecane posty

Gość Munia3

Hej. Przeglądałam ostatnio gdzie mogłabym zorganizować swemu dziecku urodziny. I tak wpadło mi do głowy po przejrzeniu oferty w Projekt Fan - projektfan.pl Zastanawiam się co wy na to? Może już ktoś był u nich i może powiedzieć jak było, albo może któraś już organizowała tam urodzinki? Proszę o opinie.

Gość Mama_Agnieszka_
Hej w Projekt Fan byłam z córkami na warsztatach - robienie mydełek. Moje dziewczynki były zachwycone, ja również skusiłam się na zrobienie samodzielnie świeczki. Jeśli chodzi o urodziny to nie wiem, ale znajoma chce wyprawić swojemu dziecku.

Gość trutka21
Na pewno warto się dowiedzieć, bo miejsce rzeczywiście cudowne zarówno dla dzieci jak i dla rodziców na wspólne spędzenie czasu.

Gość szminia
Można, można i z tego co wiem to się może dzieciom bardzo spodobać. Moja koleżanka była z córką i namawia mnie żebym poszła teraz z nią sama. Każdy znajdzie tam podobno coś dla siebie bez względu na wiek.

Gość udra
Fajne miejsce na urządzenie tam urodzin. Moje dzieciaki były na warsztatach i po tym czasie chciały znowu tam wrócic. Fajnie, że oderwałam ich od komputera i innych gier. Zawsze to coś nowego.

Gość wiolettaa1
To mogłyby być fajne urodzinki, Madzia ma je dopiero w marcu, ale już mi mówi, że chciałby gdzieś zaprosić koleżanki...

Gość lula43
dobry pomysł, dzieciom na pewno by się spodobało. Byłam tam ze swoim choć nie na urodzinach. Była wesoła i zadowolona. Zaciekawiło ją to.

Gość gość
Bo ja wiem... I drogo, i dzieciaki nie mogą się wyhasać. Podobne miejsce jest w Oliwie, moja córka była tam na urodzinach, nie przeżywała ich potem. Lepiej wspominała wyjście z koleżankami po urodzinach w zupełnie inne miejsce. Ważne jak przyjaźni i kreatywni ludzie to organizują, a jak widzę, nikt o tym nie pisze. A wy, z tego Projekt Fan, tak się nie rozkręcajcie z tą reklamą. Tak się składa - a widzę że nie ogarniacie - że na kafeterii jest kilkakrotnie MNIEJ osób w Trójmiasta z dziećmi, niż naprodukowaliście "opinii". Na dodatek miejsce jest nowe a wśród rodziców niszowe zajęcia nie aż tak popularne żeby miał się kto wypowiadać na podstawie faktycznych doświadczeń. :D

Gość kantytaka
Warto, niebanalny pomysł na urodziny.

Gość zadowolonaaaa
Świetne miejsce, polecam! BYłam już kilka razy:D

Gość Babika
Urodziny w projektfan.pl to bardzo świetny pomysł. Mają opiekę cały czas, czegoś się nauczą bawiąc przy tym fantastycznie. Moja córka była na urodzinach u nich i była naprawdę zadowolona.

Gość lukrecyja
Bardzo fajne miejsce na urodziny moim zdaniem, przede wszystkim oryginalne i jest tam co robić, ja bym chciała tam swoje wyprawić.

Gość Kindzia45
Urodziny można też urządzić w Skimondo... I projekt Fan i Skimondo to są bardzo fajne miejsca właśnie dla dzieci i okazje do urodzin....

Gość Mamcia434
Świetna propozycja. Patrzyłam właśnie na ich stronie projektfan.pl i bardzo mi się podobają ich warsztaty. chyba się wybiorę a urodziny syna też tam zorganizuje!

Gość Buwia
Bardzo fajna sprawa projektfan.pl Mają wiele ciekawych warsztatów to i urodziny z pewnością świetne zorganizują.

Gość potoloto
Dobry pomysł, fajne miejsce

Gość Bea46
Dzieciaki fajnie się bawią w Projekt Fan więc spokojnie można im urządzić tam urodziny. Mają fajny program urodzinowy. http://projektfan.pl/urodziny.html można sprawdzić.

Gość fejtra
Dobry klimat, warto się nad tym zastanowić, moja córka była tam na urodzinach koleżanki.

Gość gość
fajnie fajnie.

Gość gość
Ostatnio organizowaliśmy urodzinki na nowym placu zabaw Playground Arena! Naprawdę świetna zabawa, warto wypróbować ten, jeszcze mało oblegany plac- jest spokojnie, a nie chaos jak na innych placach w Gdańsku. https://web.facebook.com/PlaygroundArena/

Gość Zbyszek

Ja wynająłem salę w Szkole Tańca SoSalsa, zamówiłem catering, kupiłem balony i inne dodatki, które podobają się dzieciom i tam wyprawiłem urodziny dla swojego synka. Dzieci i rodzice byli bardzo zadowoleni i sami zadeklarowali, że ta sala to prawdziwy hit i od tej pory koniec z wyprawianiem urodzin w domu :) Ja również się cieszę, że udało znaleźć mi się takie miejsce... Naprawdę warto.