Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Axotret lek sprzedam

Polecane posty

Gość gość

Witam, sprzedam lek Axotret (20mg) 90 zł, do niego została przepisana osłona Heparegen 30zł. Oba leki są dostępne jedynie na receptę. "Zjadłam" tych opakowań już kilkanaście, więc mogę odpowiedzieć na pytania związane z tym leczeniem. W obu pudełeczkach powinno być 30 tabletek ( to była moja kuracja miesiącowa, 2 razy dziennie), lecz te mają po 28 tabletek. Akurat gdy zaczełam nowe pudełeczko musialam przerwać leczenie i dlatego zostało mi tyle leku. Możliwość zakupu jednego z leków. Kontakt ze mną: e-mail, pukawka44@wp.pl pozdrawiam.

Gość gość
Sprzedam Axotret 20mg/60 tabletek, kupione tydzień temu, jednak ze względów zdrowotnych musiałam przerwać leczenie. Kontakt elamaria124@tlen.pl

Gość gość
To skrajnie nieodpowiedzialne sprzedawać ten lek przez internet! To nie są witaminy

Gość gość
sprzedam Axotret tanio, skończyłam właśnie kurację i zostało mi jedno całe opakowanie. 60tabletek, 20mg. 70zł + 9zł przesyłka. Więcej informacji krkaro@wp.pl

Gość gość
paragraf na handel bez zezwolenia : Zgodnie z art. 124 ustawy Prawo farmaceutyczne kto wprowadza do obrotu lub przechowuje w celu wprowadzenia do obrotu produkt leczniczy, nie posiadając pozwolenia na dopuszczenie do obrotu, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Gość Doksycyklina sprzedam
Doksycyklina Doxycyclinum antybiotyk skóra trądzik borelioza rumień Lek pod nazwą NL Doxy 100mg w listkach po 10 kapsułek. Ważny 08.2020. Wysyłka pobraniowa 3zł/kapsułka, od 50 kapsułek po 2.5zł. Wysyłka z Tajlandii 2.5zł, od 100 kapsułek po 2zł. Koszt pobraniowej czy lotniczej rejestrowanej 20zł. Jan Krongboon massagewarsaw gmail com W porównaniu do innych tetracyklin znacznie lepiej się wchłania z przewodu pokarmowego (w 90-95%), jest również mniej nefrotoksyczna - nie obciąża nerek. Do schorzeń leczonych tym antybiotykiem należą m.in.: Choroby skóry – trądzik różowaty i trądzik pospolity Borelioza ECM - rumień przewlekły wędrujący, choroba z Lyme, Infekcje dróg oddechowych (np. zapalenie płuc, ostre zapalenie oskrzeli, zapalenie ucha środkowego, zapalenie zatok, angina); Zapalenie pęcherza moczowego; Choroby weneryczne (chlamydia, rzeżączka, kiła); Zakażenia tkanek miękkich Zakażenia przewodu pokarmowego