Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaaaaaaa23545

Chyba jestem jakims medium bo sny mi sie sprawdzaja

Polecane posty

Przyklad- snił mi sie kiedys rozbity wazon- w senniku to oznacza "rozstanie z osoba która się kochało"- i za tydzien tak sie wlasnie stalo choc tego nie chciałam.. Potem sniła mi sie szkoła co oznacza- ktos chce zwrocic twoja uwage- patrze do telefonu - sms od bylego po 2 tyg milczenia! Śniły mi się tez kiedys zareczyny i planowany ślub, a tu mój chłopak na nastepny dzien sie w zartach pyta jaki bym chciala pierscionek zareczynowy! Przyśnił mi się czarny kot co oznacza przykrości i to też się spełniło dzien pozniej i to takie, ze bez przerwy ryczałam, a wtedy przysnił mi sie jakis pan co mi dał taka wielka czekoladę i od tego czasu sytuacja sie zaczęła wreszcie poprawiac na lepsze To tylko niektore z przykladow co mi sie spełniły.... Myslicie, ze mam jakieś zdolnosci nadprzyrodzone?

Albo tez bardzo czesto mam przeczucia,ktore sie sprawdzaja, nawet jesli dla innych są bez sensu to sie okazuje ,ze miałam racje, ale przyszlosc przewiduję tylko w snach, tak na zawołanie chyba bym nie potrafila przewidziec przyszłości

Gość gość
ITT: samospełniające się przepowiednie

Moze... Ale to jest czesto niezależne ode mnie, np cos mi sie przysni, a potem spełni niezaleznie co bym zrobila bo to zalezy od innych osob

Gość gość
Wszyscy otrzymujemy znaki lecz większość je ignoruje