Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomarańczowe Pampersy Sleep and Play

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny czy któraś z was używała ??? Używa? jakie macie opinie na ich temat? Syn ma 20mies. córka 6 mies. szukam rozwiązania dla obojga...syn do roku czasu na zwykłych zielonych Pampersach,potem na Dadach do chwili obecnej , a córka od urodzenia na Dadach...zastanawiam sie ,dlaczego te pomarańczowe Pampersy są dużo tańsze i...dopiero teraz zobaczyłam ,że takie są !!! macie jakieś zdanie na ich temat ?

Gość gość
Nie, używam Dada. Nie są niczym nasączone jak te pampersa i nie uczulają.

Moja bratowa dla swojego dziecka kupuje już bardzo długo, ja też raz kupiłam ale u mnie sie nie sprawdziły. Po nocy miałam wrażenie że mocz pływa w tym pampersie, po jednym siku one były jakby zalane i dotykając pupy jakby woda była w pampersie. Dla mnie dada lepsza

Gość gość
dziękuję bardzo za odzew...któraś z was jeszcze używała...hop....hop!

Gość gość
Są beznadziejne , nie polecam dziecko ma szybko w nich mokro

Gość gość
Sa cienkie. Sprawdzaja sie w dzien kiedy dziecko jest bardzo aktywne. I mozna czesto go zmienic...

Gość gość
najgorszy minus dla mnie tych pampersów, że przylepce nie są elastyczne, tylko sztywne! w zielonych pampersach się rozciągają i są elastyczne. są też trochę takie plastikowe...:/ jestem przyzwyczajona do zielonych pampersów i używam takie cały czas. syn ma 1,5 roku

Gość gość
Ja uzywalam latem kiedy synek mial poltora roku Szukałam cienkich na lato i te takie są nic nie przeciekalo ale tak jak pisze koleżanka wyżej one po nasikaniu wyglądają jakby tam w nim był z litr moczu☺ale nam pasowaly po prostu często zmienialam My uzywalismy dady i trochę zielonych pampersow ale dla mnie one są przereklamowane ,mają dziwny zapach...

Gość gość
Moje dziecko po tych pampersa dostało uczulenia bo w składzie mają rumianek i brzytko pachną polecam pieluchy babydream z rossmana kupowałam nie przeciekaja nie uczulaja

Gość gość
ja tez nie polecam, moja mama kupila jak przyjechalam z dzieckiem na urlop do PL. Juz te biedronkowe byly lepsze. Moj synek trzy noce z rzedu przesikal tego pampersa... w zielonych nigdy mu sie nie zdarzylo.

Gość gość
przeciekają, nie polecam

Gość gość
Te pieluchy dobre są to odpieluchowania ,bo dziecko zle sie w nich czuje.Polecam z rossmana i dada