Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

landryna94

chce cwiczyc ale nie stac mnie na silke xD

Polecane posty

hejka xD ej mam taki problem, nowy rok nowa ja hehe xD i chce cwiczyc ale nie mam jak xD na silke wiem ze mi sie nie bedzie chcialo xD za duzo ludzi poza tym hehe :d to na czy moge cwiczyc w domu :D nie wiem jakies pompki czy cos :D i moge tez cos kupic ale nie za drogie :d jakies hantle czy cos :D

Gość gość
no to ćwicz. na yt jest pelno filmow z ciwczeniami. pelno sklepo z akcesoriami jak hantle. musisz jedynie wziac sie za robote a nie siedziec przed kompem

Gość gość
Ćwiczę i siedzę przy kompie. Deal with it.

Gość gość
Pamiętaj najpierw masa później rzeźba !

Gość gość
Wiesz jak chcesz mieć mięśnie to głównie skup się na posiłkach same ćwiczenia niewiele dają.

Gość gość
Myślałem że ćwiczy się po to żeby być silniejszym i sprawniejszym. Całe życie w kłamstwie.

Gość gość
Ćwiczy się aby zrobić ładną fotkę i wrzucić na insta :)

Gość IgnacyPan
landyna jeszcze młodziutka jesteś i głupiutka przy okazji. albo się cwiczy albo nie. mróz tutaj nie na znaczenia. skoro tak podchodzisz do sprawy ze nim zaczelas szukasz wymowek to daj sobie spokoj i oblej się tłuszczem. a wypowiedz "chce cwiczyc ale nie stac mnie na silke " nies wiadczy o twojej inteligencji a wrecz o jej braku. Wystarczą 2 kliknięcia i wujek gogle wyswietli ci masę ćwiczeń. Wystarczy pomyslec.

Hantle są dobre na ręce a może pomyśl o czymś na ręce i nogi na przykład o wioślarzu http://profitness.pl/6-wioslarze#/ Tam ruszamy całym ciałem i tak myślę z pół godzinki dziennie może dać niezły wycisk. A poza tym to coś innego niż rowerek czy orbitrek :)

Ale co chcesz dokładnie ćwiczyć? Jaki jest Twój cel? Jaki sprzęt Cię interesuje? Trudno doradzić od tak, bez większej ilości informacji :) Poza tym jeżeli postawisz przed sobą konkretny cel o wiele łatwiej będzie Ci wytrzymać w swoim postanowieniu :)

Gość zaawansowana
Teraz na kanałach YT jest mnóstwo filmików z fitnessem dla mniej i bardziej zaawansowanych. Nie zapominaj jednak, że efekty będą szybsze i bardziej widoczne przy równoczesnym zastosowaniu odpowiednio dobranych suplementów diety. Podpytaj na http://nutrimania.pl/ , jakie będą dla Ciebie. Często maja promocje na wybrany asortyment, więc poluj na okazję :)

a ja nie wiem nawet xd hantle moze jakies ciezary i takie takie xD ale nie chce napuchnac od tego!!!!!!!!!!!!111 xD jezu a na co mi te suple ? nie chce jesc chemii fuj. a wioslarz bez sensu jak ma mie byc stac na wioslarza jak nie mam kasy az tyle na silke zeby chodzic zawsze

Gość gość
martyna317 wypieprzaaaj spamówo! wklejasz ciągle linki pod fałszywym nickiem do tych swoich nędznych produktów

Przypuszczam, że może chodzić o rozrost mięśni. Tym się nie martw - figura kulturystki Ci nie grozi, kobietom jest bardzo trudno ją osiągnąć, wymaga ona nie tylko ćwiczeń, ale i diety i odpowiednich suplementów, i to nie tych wspomagających chudnięcie. Mężczyznom jest o wiele łatwiej ze względu na testosteron :) Co do ciężarów - możesz spróbować hantelków fitness, ale jeżeli będziesz konsekwentna to takie obciążenie szybko przestanie być dla Ciebie wyzwaniem. Lepiej zainwestować moim zdaniem od razu w hantle regulowane - jeżeli dodasz koszt kolejnych plastikowych hantelków które będziesz kupować i które będą zawalać Ci mieszkanie, to wyjdzie praktycznie na to samo, a będziesz miała możliwość regulowania ciężaru i przekładania obciążenia np. na sztangę. Hantle regulowane pozwalają ćwiczyć wszystkie partie ciała, przykładowy zestaw znajdziesz tutaj: http://www.abcfitness.pl/cwiczenia_z_hantlami.html Gryfy krótkie do hantli kosztują u nas niecałe 22 zł, obciążenie możesz zamówić też u nas w dowolnej ilości. Mamy też oczywiście zestawy :) Jeśli masz jakieś pytania - pisz!

Gość gość
to przyjedź do mnie wywalisz gnój z obory będziesz mieć siłkę za friko

Gość termoa
Możesz ćwiczyć, korzystając z treningów na YT, to Cię nic nie kosztuje, tylko rezerwujesz laptopa/kompa na jakiś czas. Ja też tak robię, a właściwie kontynuuję, odkąd zaczęłam ćwiczyć jakiś czas temu. Po co iść na siłkę jak na YT masz równie profesjonalne ćwiczenia, nawet nie potrzeba jakiegoś super specjalnego obuwia czy odzieży jak np. przy bieganiu itd.

oka oka xD no nawet nie wiedzialam ze babeczki tez moga na takich cwiczyc xD spoczko fajnie zamowie sobie. a co z tymi cwiczeniami bez, bo same hantle to tak glupio chyba xD hehe