Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Takich typów można spotkać w sieci

Polecane posty

Gość gość
I nie piszę tu o zaburzeniach psychicznych :classic_cool:

Gość gość
A jakich? fizycznych? a może duchowych? albo cielesnych? tia kolejny miś który świętoszy i nie szuka wrażeń :D

Gość gość
hehehe ludzie, skoro sami szukacie kogoś w necie, to chyba jasne że sami do normalnych się nie zaliczacie i coś w wami jest nie tak. Krytykujecie innych za próżność i narcyzm, a dokładnie same takie jesteście skoro aż na forum musicie się żalić, mnie jak jakaś dziewczyna nie pasowała, to po prostu uznawałem że tak bywa (bo ludzie są różni) i zapominałem o temacie. Normalni ludzie, którzy nie mają problemów ze sobą już od dawna są pozajmowani, zostali tylko ci zakompleksieni, albo ci z przerośniętym ego którzy szukają ideału.

Gość gość
A ty do których się zaliczasz hmm?

Gość gość
Ja... ani do jednych, ani do drugich :) problemy ze sobą miałem jak większość, ale udało mi się je pokonać, bo wreszcie zrozumiałem na czym tak naprawdę mi zależy, co sprawia mi przyjemność i czego tak naprawdę chce.

Gość gość
gość dziś To fajnie.Więc te samotne mamusie i inne koleżanki z neta zostaw w spokoju, niech to cię tak nie martwi co im w duszy gra, i dlaczego akurat piszą w necie tak, a nie inaczej.

Gość gość
14:35 byś się zdziwiła :classic_cool: