Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fajnie jest byc w zwiazku bo

Polecane posty

Gość gość

1. Masz seks kiedy chcesz 2. Robicie razem wiele rzeczy np gotujecie a to jest fajne i duzo zabawy 3. Masz z kim podrozowac 4. Mozesz sie komus zwierzyc jest ktos Cie wku... w pracy np 5. Masz sie do kogo przytulic jak zasypiasz 6. Jesli lubisz bardziej sprawiac prezenty niz je dostawac to masz je komu robic****atrzysz jak ta druga osoba sie cieszy 7. Jesli dobrze wybierzesz masz wsparcie w trudnych chwilach i jestes naprawde kochana/-y Kurde fajnie tak.. :(

Gość gość
8. Masz dla kogo żyć i z kim. 9. Wasze dni stają się piękniejsze bo macie siebie. Szkoda, ze jestem sam :/

Gość gość
A to problem wyrwać jakas dziewczynę?

Gość gość
Nie to nie problem wyrwac byle ktora. Jeśli się nie zwraca uwagi na to co kobieta ma w głowie to wyboru masz ło hoho... Ale jeśli tak jak ja szukasz kobiety z wartościami i przede wszystkim nie pustaka to uwierz mi tu tworzą się schody...

Gość gość
Serio ciezko znalezc osobe, ktora spodoba sie zarowno pod wzgledem zewnetrznym jak i z charakteru. Takie polaczenia zdarzaja sie raz na milion..

Gość gość
Dla mnie ważniejsze jest to co w środku. Wygląd to sprawa drugorzędna ale też troszkę ważna. Nie wymagam modelki czy nie wiadomo jakiej piękności. Wygląd przemija.

Gość gość
Modelki nie wymagasz ale miss już tak ;)

Gość gość
Mylisz sie i to bardzo. Po drugie nie znasz mnie i nie wiesz co siedzi w mojej głowie...

Gość gość
Zwiazki są przereklamowane dużo lepiej byc singlem ma się dużo czasu dla siebie i na realizowanie swoich zyciowych planów. Kobiety tylko przeszkadzają

Gość gość
Fajnie być w związku bo kochasz i jesteś kochany.

Gość gość
Taaa już w to uwierze. No ok załóżmy ze wierzę. Ale faktów wiara nie zmienisz, zwłaszcza tych naturalnych co istnieją od stuleci :) chociaż na co ja liczę... wiadomo że nie ma prawdziwych facetow :(.

Gość gość
Wolę być sama.

Gość gość
Nie ma prawdziwych mezczyzn? Co Ty mowisz dziewczyno... A moze takiego nie poznalas? ;) Troche wiary w siebie slicznotko i przede wszystkim w ludzi :)