Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rebellefleur45

czy 162 cm wzrostu u dziewczyny to dużo czy mało?

Polecane posty

Gość gość
dla mnie wyśmienicie ;)

Gość gość
Kur.wa karzeł xD

Gość gość
ja jestem 4 cm nizsza i jestem szczesliwa ze swojego wzrostu :) mam chłopaka który ma 1.74m a i tak jest wyższy o 16cm :P kilku też wysokich mężczyzn zwraca na mnie uwage, zwłaszcza taki jeden mężczyzna który jedzie tym samym autobusem co ja i idziemy troche pieszo ta sama droga do swoich prac (gdzies w polowie drogi sie rozdzielamy) ma ok. 1.90m jest bardzo miły i często mi mówi że jestem słodka, a gdy mialam problemy z noga to chcial mnie niesc na rekach, wtedy zazartowalam ze moze mnie wziasc najwyzej na barana , on wtedy odpowiedzial, ze takie kruszynki to sie niesie jak ksiezniczki (oczywiscie nie niósł mnie, odmówiłam, traktuje go jak kolege, bo Kocham tylko swojego mężczyzne :) ) zauważyłam że niektórzy mężczyźni lubia takie niskie dziewczyny, jak jestem w sklepie i nie moge czegos siegnac, to przewaznie jakiś pan podejdzie i z usmiechem poda mi produkt, a w autobusie (zanim poznałam mojego obecnego chłopaka) jak wszystkie miejsca były zajęta i nie mogłam nawet ustac przy ścianie i chwycić się rury ani tej z boku (bo ludzie zagradzali) ani tej na górze (nie dosięgałam) to wtedy panowie albo ustępowali mi miejsca, albo proponowali to bym ustała przy nich, czy też żebym użyła ich ramienia jako podpórki :P (teraz jak już to tylko zgadzam sie na ustapienie miejsca) x każdy wzrost ma swoje wady i zalety :) ja lubie swój wzrost dlatego widze w wiekszosci same zalety :) a mezczyzni maja rozne gusta, inni wola wysokie inni niskie, inni szczuple a inni te puszyste, wiec nie ma co sie przejmowac :) z pewnoscia znajdzie sie grono wielbicieli do każdej z grup ;)

Gość gość
Taka trochę wyrośnięta karlica, nadal słabo

Gość gość
kobieta bedaca karłem ma co najwyżej 1.40m, a facet co najwyżej 1.50m