Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pracujemy razem on sie zawsze denerwuje

Polecane posty

Gość gość

Gdy jestem blisko, kiedy wchodze on nerwowo bierze tel i udaje ze do kogos pisze. Raz sie kreci kolo mnie patrzy kiedy ja nie widze a widze.... z innymi rozmawia swobodnie a ze mna jakby jezyk stracil:-)

Gość gość
....ale o co chodzi... nie kumam tematu.... jestescie parą czy jak???

Gość gość
Kolega z pracy myslicie ze zakochany?

Gość 21M
Podobasz mu się i go onieśmielasz. Zapewne nie wie jak zagadać :D Przejmij inicjatywę to zobaczysz spłynie po krześle jak nic :D

Gość gość
spiertalaj

Gość gość
Ale, o co ci chodzi? Porozmawiaj z nim i mu przejdzie, tobie pewnie nie. Znam takie, które w każdym spojrzeniu doszukują się czegoś głębszego. Ty do nich autorko należysz, ja takie unikam bo wiem, że w pracy należy skupić się na pracy, a nie na ku/r/wie, której się wydaje, że się do niej zalecam :classic_cool:

Gość gość
Wiem ze mu sie podobam...

Gość gość
to że szuka czegoś w telefonie w twoim towarzystwie i sztucznie się zachowuje to najlepszy dowód na to, że zauważył twoje maślane oczy i teraz unika cię jak ognia bo ma cię w d..pie i chce żebyś to zrozumiała. Miałam podobnie i komunikat dla mnie był jednoznaczny - facet mnie nie chce i usiłuje mi dać do zrozumienia żebym się odstosunkowała. Tak też zrobię :)

Gość gość
Ja ci jako facet mówię ,że on jest nieśmiały i boi się zagadać wiem bo sam tak miałem z koleżanką na stażu, bardzo mi się podobała ale byłem tak onieśmielony ,że od niej uciekałem teraz nawet nie wiem co u niej :(

Gość goscona
wersja z onieśmieleniem sprawdza się tylko w przypadku extreme- nastolatek,prawiczek lub jakaś fobia społeczna. Jeśli gościu jest w miarę wyluzowany przy innych i " normalny" oznacza, że w kulturalny sposób usiłuje pozbyć się natrętnej baby :) i tak też jest to rozumiane przez każdą "normalną" kobietę. Jeśli upatruje w tym miłości to zaczyna się robić niebezpiecznie. Niedługo nawet deklaracja, że ktoś ma ją w d***e będzie oznaczała dla niej - że chce ale boi się tej miłości albo coś w ten deseń ;) o krok od szaleństwa...

Gość gość
Totalna nieprawda mnie tylko ona onieśmielała z resztą pracowników normalnie gadałem. Mi się włączyło przy niej takie myślenie ;żebym czego głupiego nie zrobił ,żebym nie wyszedł na dupka, bałem się oczernić w jej oczach dlatego uciekałem.

Gość gość
Wiem ze mu sie podobam od niego bo to slyszalam. Zakochany, zauroczony tylko strasznie bojacy:-)

Gość gość
Wiem ze mu sie podobam od niego bo to slyszalam. Zakochany, zauroczony tylko strasznie bojacy:-)

Gość gość
taaa;)

Gość gość
Tez kochałam i kocham Mikiego ale co z tego .

Gość gość
To mu to powiedz:-)

Gość gość
Taki sam problem mam..

Gość gość
on nie chce na ciebie patrzeć ani z tobą rozmawiać. Zrozum to w końcu

Gość gość
A skad to mozesz wiedziec...??:-) czego on nie chce...:-)