Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mucha Śmierdziucha to paranoiczka

Polecane posty

Gość gość
Szkoda,że innych wywiało.Nikogo nie ma.

Do Deki z małpą jest Jej daleko a to chyba najbardziej obłąkana postać jaką znam z Kafe . Muszka lubi się bawić, po swojemu oczywiście. ;) To nie jakaś zagadkowa postać, która żyje we własnym świecie fantazy z kucykami, jednorożcami o gigantycznych penisach. Założy majtki na głowę, bo zimno, ale to przecież ludzka pomyłka, choć niecodzienna. :P Jednym słowem przyswajalna jest dla wszystkich, nie ucieka od ludzi, woli pisać tutaj niż rozmawiać sama z sobą. Rozkochuje w sobie facetów, jak każda, która tylko potrafi. Ja tam nie widzą w Niej nic dziwnego, ale co ja tam wiem 🖐️

Ja p*****le co za gadka tak muszka mam swojego różowego przyjaciela choć mucha wsadze ci go a potem polizemy sobie cipki...taki temat ma mucha z wadera no i ok stare są to się wyliza nawet tutaj:( ja odpadam żadnego więcej tekstu nie napiszę do nich. ...Amen

Tyś Waderka i niech tak zostanie. :) 🌼 Jest mi to strasznie na "rękę" :P hehe Także nic nie zaniknie :P :P :P Bez Muszki świat byłby bezbarwny. Pomyłki? Gdybyśmy ich nie popełniali już dawno przestalibyśmy być ludźmi. Tego nie zrozumieją te automaty od hejtu. Muszko pisz swoje, jeśli chociaż jednej osobie podoba się to co robisz, to nie jesteś sama :) 🌼 :)

Gość gość
O kurna ktoś jeszcze pamięta desant pomarańczy :-) Co ja miałem pod deklem kiedy go zakładałem? :-D

Jacku, tu nie ma Twoich niewolnic. A takiej najwyraźniej tu szukasz. ZAZDROŚĆ. To Cię niszczy człowieku. :( Po raz kolejny dajesz się na tym złapać. Wszystkie Twoje komentarze, łącznie z tym o tym świadczą. Odtrącony, żyjesz nadzieją, że Twoja konsekwencja przyniesie jednak skutki. Ale jak już Muszka, szepnęła że... to Cię zabolało. Pewnie gdybyś był z Nią na privie załatwił byś Ją jak Różę. Choć z Pewną nie byliśmy na ty, specjalnie tak napisałem by Cię wk****ić. Co Cię zabolało? Że Muszka napisała miłego posta pod moim adresem? Nie żartuj :)

Domyślam się co masz na myśli Waderko ;) Spokojnie Są tak bezczelni, że czuć ich jak pierdniecie w autobusie. :O Jestem trochę jak kometa, lecę sobie, "przelatuję" :P a na Ziemi zaraz zarazy, źle się dzieje. :( Może być niemiło :O Na to nie mam wpływu Waderko. :( , ale pracuję nad tym swoimi sposobami. lecz rozpieszczanie spamiarzy w tym nie pomaga, bo jak widać nic nie osiągną. Ja troszeczkę się wybieliłem, Jacek się wk****ił i strzela focha jak dama karo, Muszka rozkochuuje ;), tylko patrzeć w jakim kierunku to pójdzie. ;)

Gość gość
Nowy stroszy piórka i strofuje Jacentego. Bal Amantów jak nic :)

To Jacek, jest Jacenty? Jakieś "karuzelowe" nazewnictwo. Chcesz się podlizać temu co myśli że wystąpi w napisach końcowych w superprodukcji "Kafe, Forume, Ero, co to takiego" ;)

Naprawdę jak tu piszę. Moim marzeniem jest zrobić film o ludziach z Kafe. Trafić z kamerą do ich życia. Przedstawić małych a jakże tu wielkich ludzi. :D ...

Gość gość
Czego spodziewacie się po "ludziach", którzy nie mają się do kogo w życiu odezwać "po ludzku" ?

Gość gość
To był inny stopień, nie porucznik. O ile pamiętam. Plutonowy raczej :-)

Gość gość
To nie był desant Straży ;-)

Gość gość
Jacek też zdrowy nie jest, więc zostawcie ich skoro się tak dobrze dogadują.🖐️

gość dziś Jest zdrowy, fizycznie na pewno, bo inaczej zabroniono by Mu gasić pożary, psycha mu siada, ale masz rację pomarańczo zostawmy ich samych. :) Dogadają się ;) 🖐️