Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zemscilam sie na nich za to co kiedyś mi zrobili

Polecane posty

Gość gość

Bylam z nim dlugo. Kochalam, planowalam przyszłość. Tez mowil ze kocha. Wszystko bylo dobrze. W jego zachowaniu od jakiegoś czasu zaczelam dostrzegać zmiany. Wkrótce zostawil mnie. Dla innej. Pozniej bylam w dwóch zwiazkach. Początkowo byly świetne. Niestety szybko zaczynalam o nim myśleć. Nie potrafilam zapomnieć. Moi partnerzy widzieli, że ze mna sie cos dzieje. Unikalam spotkań z nimi. W koncu sie rozstalismy. On byl.caly czas z nia. Wzieli slub i maja dwoje dzieci. Ja jednak nie moglam odciac sie od tej przeszlosci. Od tego ze oboje tak mnie zranili. Ona o mnie wiedziala, ze on jest ze mna. A mimo to potrafila mi go zabrać. Minalelo wiele lat. Dostalam od niego smsa. "Spotkajmy się" napisal. Pomyslalam "teraz mam szansę rozliczyc sie z przeszłością". Te spotkania nie byly dla mnie łatwe. Wysilalam.sie na usmiech na dobre zachowanie. Nie chcialam gadac o przeszłości. Kusilam go. I ulegl. Spotykalismy sie w różnych miejscach, ale moim celem byl ich dom. Namowilam go na adrenaline. Glupek sie zgodzil. Jej mialo nie być, jednak ktoś mi pomagal i zjawila.sie zonka w drzwiach kiedy wlasnie bral mnie od tylu. Zaczela plakac, krzyczeć, wyzywac mnie i jego. Wstalam i jej wykrzyczalam jaka to ona jest d****** co mi kiedyś razem zrobili. Ze w d***e ja mam i niech teraz ryczy tak jak wtedy ryczalam ja. Walnelam ja w pysk. Ubralam sie i wyszlam. Dzwonil pozniej jednak juz nie odbieralam. I tak. Jest mi lepiej...

Gość gość
jak nisko można upaść żeby się zemścić...

Gość gość
♫♪ bo fantazja jest, bo fantazja jest, bo fantazja jest od tego....♫♫♪♫

Gość gość
Wcale nie nisko. Uważam, że dobrz się stało :)

Gość gość
No właśnie o ten seks mi chodziło. Rozumiem chcieć się zemścić...ale to jest naprawdę żałosne.

Gość gość
To ciekawe jakie wy byscie wymyslili lepsze opcje zemsty

Gość gość
Taka średnia fantazja. Nudna

Gość gość
zachowalas sie jak szmata... do mojej siostry też napisal jakis ex po wielu latach, ktory ją kiedys chamsko potraktowal, to ona mu odpisala tylko: SPIE\\RD\\ALAJ. i tyle, i to bylo mądre, to twoje mega glupie.

Gość gość
ciekawe opowiadanie za dobre chęci daje 7/10 To ty pisałaś kiedyś opowiadanie o wigilii z teściową ? :D

Gość gość
Słabe prowo

Gość gość
Hehe do mnie też byli pisali, więc zmieniam numer co jakiś czas i blokuję ich na fb. Żebym miała się z nimi spotykać i patrzeć w ich fałszywe ryje? Fajne opowiadanie autorko, 6/10