Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Banksterzy z PO i EU znowudzialaja na szkode Polski

Polecane posty

Gość gość

Agencja Standard & Poor's w dniu podpisania przez prezydenta RP ustawy o podatku bankowym obniżyła rating Polski. n/i/e/zalezna.pl/75044-usa-irlandia-francja-polska-obroncy-banksterow-ze-standard-poor-s (wyrzuccie slashe z nie bo sie nieda wpisac na kafe)

Gość gość
co ty dziecko pitolisz? pisiory wsadziły swoich i oto skutki.

Gość otuIona
Jak można żyć w tym dzikim kraju?

Gość gość
:D w dooope niech se wsadzą te ratingi cwele jepane

Gość gość
pisiory dorwały sie do władzi i takie są skutki. żadnej ustawy normalnie nie wprowadzili. w sejmie podczas obrad działy sie cyrki. maja swój podatek bankowy i to pierwszy skutek, ale nie jedyny, bo będzie rosła inflacja. moja ocena pisu jest taka: wpuść hama do biura, to atrament wypije. a to jeszcze nic, przecież teraz wysokie stanowiska będą obejmować ludzie bez doświadczenia, bo taką zmiane pisiory wprowadziły.

Gość gość
czy przypadkiem opozycja nie ostrzegała, że wprowadzenie podatku bankowego może do tego prowadzić? a co pisiory robiły? posłom odbierano głos i karano finansowo.

Gość Mario Candarelli
czy spaliła się Warszawa lub Kraków a może Bałtyk i z tego powodu obniżyli ?

Gość gość
Nie, Polskę zalał potop idiotów, tylko tyle.

Gość gość
zrobili cyrk z wyposażeniem w komendzie głównej policji, a czy ktoś zwrócił uwagę, że obecny pisioroski główny komendant mówi : "ja nie rozumie" i " ja nie umie" ?

Gość gość
To wielkie świństwo ze strony PO, POnowoczesnej i KODu, UE. Oni mają w tym tylko własny interes, im chodzi o kasę, niestety nie dla nas, ale dla nich. PiS nie może spokojnie rządzić, bo szkodniki Polskie i zagraniczne, nie chcą stracić koryta w Polsce. Niech się odwalą od Polski nawet za cenę straty dla nas. Oni nie mogą nami sterować, wystarczy, że sterują Tuskiem, Bieńkowską, czy innymi hipokrytami!

Gość gość
tu sie zgadzam. jestescie skończonymi debilami podatek bankowy wróci z budżetu do spowrotem do banków w ramach obsługi długu publicznego. zatem to żaden podatek. o co może chodzić? c****j wie ale przeczuwam najgorsze. pewnie pejsiaste lichwiarze szukają pretekstu do zwinięcia żagli przed zbliżajacą się burzą i jest wielce prawdopodobne, że sami te burze rozpętają.

Gość gość
co za głupoty wypisujesz, pis rządzi jak chce, "kto za?" podnoszą ręce i załatwione.

Gość gość
podatek to podatek, nie pleć farmazonów. stopy procentowe poszły w górę, piszę, bo albo jesteś kretyn , albo udajesz :(

Gość gość
Ty bardziej byś się zainteresowała, co kto robi, bo od takiego mówienia nikomu się krzywda nie stała. I nie sugeruj tutaj, że to ktoś ułomny, bo PiS to spory elektorat ludzi wykszatałconych, zresztą nie mam nic do ludzi niewykształconych!! Do BULU lemingi doszukują się poniżenia PiSowców, a sami mają wiele do życzenia w tym temacie. Mam NADZIEJIĘ, że załapałaś!

Gość gość
Ten komendant to jakaż porażka totalna, zacząć objęcie stołka od prezentacji kibla ..

Gość gość
21:43 "szkodniki Polskie i zagraniczne, nie chcą stracić koryta w Polsce" na rozum upadłeś? rządzą pisiory, wywalają kogo chcą, wsadzaja swoich, co ty debilu wypisujesz o jakichś korytach? teraz jest koryto, ale przy nim już stoją pisiory.

Gość gość
co do inflacji to oczywiście bzdura. jedynym powodem inflacji w monetaryzmie jest obniżenie wartośc*****eniądza na skutek zwiększenia jego podaży czyli dostępności pozyczek bankowych. krtko mówiąc elita oddała resztke polski i polaków pod zastaw bankierom co oznacza prawdopodobnie wojne

Gość gość
właśnie w tym rzecz, to zagrywka psychologiczna, motłoch takie uwielbia. gosć pokazuje i mówi : "patrzcie , ja jestem uczciwy a tamci proszę, monitor mieli do telekonferencji i rejestrator, co za marnotrawstwo"

Gość gość
stopy procentowe śa ustalane arrbitralnie prze banki centralne i nie zależą od podatków ani nawet gospodarki. odbywa sie to ccyklicznie. najpierw nakręcaja koniunkturę tanimi pozyczkami a później je podwyżaszaja i konsumują bankrutów za grosze.

Gość gość
21:52 pleciesz, powodów wzrostu inflacji jest wiele, na co liczysz, że głupi ci uwierzą?

Gość gość
a manipulacje dużych banków to już inna sprawa.

Gość gość
A ciemny lud to kupi...

Gość gość
"podatek to podatek" a doopa do dooopa idź w*****aj psa zoofilu

Gość gość
szoruj tępy cieciu

Gość gość
zgadza sie ciemny lud jest wniebowzięty, bo "nareszcie będzie dobrze" naiwniacy i tyle.

Gość gość
cóż...jedyny realny powód inflacji jaki przychodzi i do głowy nie związany z lichwą to zapaćcś technologiczna gospodarki co też może miec miejsce zważywszy na to, że prawdopodobnie ewakuują z polski przed wojną środki produkcji, które oczywiście wcześniej "sprywatyowali"

Gość gość
Już jest dobrze, z***biście wręcz.

Gość gość
cieć to ****ał twoją matke w czasie kiedy twój stary kupował dziurawe kondomy w stołecznym peweksie

Gość gość
jak ci przychodzi ten jedyny powód, to sobie przy nim pozostań. a moze po prostu pogadaj z kimś z Centrum Smitha? ja tam nie mam zamiaru nikogo przekonywać, mnie po prostu matwią rządy, które robią swoje bez żadnego rozeznania :(

Gość gość
22:01 oto przykład wyborcy pisu. no i jak tacy ludzie mogą mieć świadomosć tego, co się dzieje ? :(