Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna sytuacja. Pytanie do kobiet.

Polecane posty

Gość gość

Jak wiadomo Wy kobiety jesteście mega zmienne i czasami cieżko Was rozszyfrować. Sytuacja o jaką pytam jest pewnie z tych banalnych i często spotykanych. Jest kobieta która jakiś czas temu była ( w moim przekonaniu ) dość zainteresowana moja osobą. Mały flirt, spojrzenia, dotyk, częste wybieranie miejsc żeby mogła byc bliżej mnie. Od jakiegoś czasu nagle jest dystans, mały ale jest. Unika spojrzenia, niby w rozmowie patrzy ale często ucieka na jeden lub drugi bok:) Jest mniej wylewna. Czy to znak, że już jej przeszło? Ma dosyć, czy może po prostu znudziła jej się zabawa w te gierki?

Gość gość
Przegrałeś i tyle. Na drugi raz bierz się od razu a nie jakieś pedalskie podchody.

Gość gość
nie przejąłeś inicjatywy,to dała sobie spokój i tyle

Gość gość
Inicjatywę została przejęta jednak chyba w zbyt szybkim i mocno dosłownym charakterze. Przestraszyła się tempa. Tu może być przyczyna.

Gość gość
Szybkiego tempa hahah o k***a dawno sie tak nie usmialem :D Tempa spojrzeń chyba hahah sorry nie mogę hahaha u made my day boy!

Gość gość
Czytaj ze zrozumieniem. Nie chodzi o przejecie inicjatywy w postaci spojrzenia tylko całości. Moja cała postawa i zachowanie w stosunku do niej.

Gość gość
Co to znaczy, ze moze za szybkie tepo? Co przez to rozumiesz? Uprawialiscie juz seks, czy dopiero przed wami?

Gość gość
wkurzyła się z dwóch powodów a. że nic nie robisz i marnuje czas - nie jesteś na pewno tym, za kogo Cię miała. b. że nie poleciałeś na jej wdzięki i to ją ubodło, dlatego teraz zrobi wszystko, żeby pokazać Ci jaki z Ciebie szaraczek i jak głęboko ma Cię gdzieś

Gość gość
napisz jaśniej na czym polegała inicjatywa - zaprosiłeś ją gdzieś ?

Gość gość
Sex nie. Chodzi bardziej o moj stosunek do niej. Blizszy kontakt cielesny:) Śmiały dotyk, dwuznaczne sygnały, gesty. Moze się po prostu spłoszyła.

Gość gość
Właśnie autorze napisz jakie kroki poczyniłeś aby jej pokazać, że ci zależy na niej?

Gość gość
Nie wiem kto pisał o tym śmielszym dotyku, czy Ty autorz:e). Jeśli tak, to się przestraszyła, tempo za szybkie i nie wie co o tobie myśłeć. Zastanawia się czy chcesz ja tylko zaliczyć:). Piszę to jako kobieta. Nie miała bymnic przeciwko flirtowi etc., ale gdyby mężczyzna pozwalał sobie na śmielszy dotyk bez chociażby tradycyjnego zaproszenia na kawe własnie to bym pomylała, że chce mnie zaliczyć.

Gość gość
Zapomniałem o najbardziej istotnej rzeczy. Oboje jesteśmy zajęci. Mnie chodziło o romans, szybki sex, ona zmęczona małżeństwem i szukała odskoczni z której ja chciałem zrobić pożytek. Tak to wygląda. Chyba poszła po rozum do głowy i włączyła pauze.

Gość gość
No to na pewno to drugie. Jeśli zajęci jesteście, to poszła po rozum do głowy i uznała, że zajętego mężczyzny się nie rusza.

Gość gość
Albo coś poczuła, a zwuważyła, że chcesz właśnie tylko pobzykac :) Gdyby szukałą tylko odskoczni n ie patrzyła by na żonę, męza i dzieci.

Gość gość
Hm może ona nie myślała o tobie w ogóle w tym kontekści. Skąd pewność, że na ciebie leciała?

Gość gość
Pewnie to wyglądało tak: zabiegała o ciebie tobie to się podobało, ale nic z tym nie robiłeś. Schlebiało ci to że jej się podobasz. Bawiło cię to. Dziewczyna zobaczyła, że nic od siebie nie dajesz tylko łechcesz jej zachowaniem swoje ego i odpuściła. I teraz ciebie kłuje dlaczego tak się dzieje. Zaintrygowała cię tym... zgadłam?

Gość gość
To wszystko jest mało logiczne. Oboje wiedzieliśmy na czym stoimy. To ona jako pierwsza zainicjowała zainteresowanie. Później to wszystko samo z siebie się rozwijało. przecież wiadomo, ze jak daje sie mężczyźnie takie sygnały to wiadomo jak zajęrty facet może zareagowac. Czyli taka forma gierek, niepewności, chcenia czegoś i jednoczesnie niechcenia. Ja jako facet lubie konkrety. Ona jako kobieta sama nie wie czego chce.

Gość gość
A czy to nie ty autorze od tej od skorpiona?

Gość gość
gość dziś Dużo w tym prawdy.

Gość gość
To najpierw mówisz że dawala ci sygnały, a teraz mówisz ze sama nie wie czego chce. To chyba ty sam nie wiesz czego chcesz.

Gość gość
gość dziś Jestem na tym forum pierwszy raz, nie znam tematu o skorpionie.

Gość gość
To teraz powiedz tak naprawdę czego oczekiwałeś od niej wtedy, a czego teraz oczekujesz?

Gość gość
Jak mogla wiedziec na czym stoi skoro sam piszesz o flircie. Flirt,to flirt. Spojrzenia,pociag fizyczny. Nic wiecej. Opcje sa dwie. Jako zajeta kobieta,Ty zajety, wiedziala realnie-nic z tego nie bedzie i wycofala sie. Poszla wlasnie po rozum do glowy. Nielogiczne? Dwa, wkrecila sie bardziej niz by chciala.

Gość gość
Tak czy inaczej nie zalezy jej na niezobowiazujacym seksie i raczej nie odskoczni szukala. A przynajmniej nie az do takiego stopnia:)

Gość gość
Czuje coś i nie chce być zabawką. Nie wybrała Cię. Gdy chcemy odskoczni decydujemy bardzo szybko. Chemia jest, albo jej nie ma. Letnia jest tylko woda.

Gość gość
Odpowiedz autorze na moje pytanie czego oczekiwałeś od niej wtedy, a czego teraz oczekujesz?

Gość gość
Czujesz do niej chemie? Co czujesz w jej obecności?

Gość gość
Chemia z mojej strony jest. Czego oczekiwsłem wczesniej i teraz? Miłych doznań w swerze niezobowiązujących unieśień, flircie i dreszczu tego czegoś.

Gość gość
Jeśli sie czegos mocno chce to sie znajdzie sposób, jeżeli nie chce to się znajdzie powód. Sam nie wiesz czego chcesz, wcale się nie dziwie że odpuściła. Kobiety lubią konkretnych facetów, którzy stawiają sprawę jasno a nie tak się czają jak pies do jeża.