Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmieszne są dzisiejsze dziewczyny które retuszują swoje zdjecia i wybieraja

Polecane posty

Gość gość

najlepsze a jak nie mają ładnego uśmiechu to robią debilne dziubki albo się nie uśmiechają xd

Gość gość
no i co ty nie powiesz debilu:-D pokaz swoje foto, znając zycie uważasz się ze mistera a zwykły przeciętniak z ciebie

Gość gość
a co to ładny uśmiech to jakiś wyznacznik czegokolwiek?ty jesteś taki płytki ze oceniasz kogoś po uśmiechu?

Gość gość
haha zdziwie cię wrzucił sobie kiedyś foto zaspany do oceny na komunikatorze gg oceniały mnie bardzo wysoko bez retuszu.

Gość gość
gość dziś nie chodzio uśmiech tyle, że udają jakie one miss polonia i moga mieć każdego a tak naprawdę są przeciętne! jak można tak oszukiwać? wybierają najlepsze zdjecie następnie retuszują i wrzucają na instagrama, portal randkowych, facebook śmieszne jesteście!

Gość gość
ja nie wiem po co w ogole retuszować, robie sobie np. 100 zdjęć i wybieram kilka najlepszych, a zawsze znajdą sie takie na ktorych dobrze sie wyjdzie, po co wiec retuszowac, mnie by sie nie chcialo bawic.

Gość gość
ty jestes smieszny :O to, ze dla ciebie sa przecietne, nie znaczy ze nie maja nikogo dla ktorych sa miss swiata :O tak ich twoja opinia obchodzi, ze pewnie gdyby wiedzialy ze im du/py obrabiasz na jakims forum, pousuwalyby od razu caly FB i nakryly twarz burkami :O

Gość gość
80% tak dziewczyn robi najlepsze są foty jak chcą się podlizać przystojniakowi w pozie aby pokazać tyłek swój wyćwiczony na siłowni haha.

Gość gość
to nie oglądaj jak ci przeszkadza

Gość gość
jaki debil z ciebie, przecież każdy wybiera najlpesze fotki i ty na pewno tez tak robisz co w tym dziwnego?? to co mamy wtawiać fotki zaraz po wstaniu z łózka rano? debil

Gość gość
najlepsze są panienki żeby nie oznaczach ich na zdjęciach z dzieciństwa hahahaha. Bo się wstydzają jak były piekne xd

Gość gość
I jeszcze ci debilu nie odpisują :D

Gość gość
gość dziś Święty Przemysła wrzucał takie foty i się nie przejmował krytyką.