Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do dziewczyn pytanie, dlaczego nie macie swojego stylu

Polecane posty

Gość gość

tylko ubieracie sie wszystkie podobnie? bluzka tshirt, obcisłe spodnie czesto odkrywające kostki i łydki (zimno przeciez), buty converse lub newbalance i obowiązkowo oczywiescie jakies dziwne gumki na nadgarstkach nie macie stylu

Gość gość
a po co? To tylko ubrania

Gość gość
ja tez wszedzie widze klony :D najlepsze sa te, ktore smieja sie z jakichs blachar, 'grupy bialych kozaczkow' itp itd a same ubieraja sie jak 90% calej reszty, w zaleznosci co sieciowki ze szmatami wypuszcza :D

Gość gość
zapomniałem jeszcze dodac o prostowaniu włosów lokówką przez blondynki, plaga jakaś

Gość gość
lokówką? XD

Gość gość
jak ktoś ma własny styl to też jest źle

Gość gość
jak ktoś ma własny styl to też jest źle x to prawda, jesli masz na dodatek słabą osobowosc, jestes malo asertywna to cie wyśmieją, zwyzywają, beda usmiechać pod nosem, plotkowac...

Gość gość
brak własnego stylu i noszenie tego co akurat jest w sklepach - źle, własny styl - jeszcze gorzej. :/

Gość gość
Kiedyś jeden taki narzekał, że chodzą same klony...a za alternatywę podał klony które by się jemu podobały. własny styl doceni tylko stylista lub ktoś kto się tym interesuje

Gość gość
Heh, a ja mam własny styl, przez wielu nazywany brakiem stylu, tylko wszystkich dziwi, że JA dobrze w tym wyglądam, bo przecież "to zwykłe szmaty są". Mam wyj*bane na to co ktoś o mnie myśli.

Gość gość
Tak w ogóle dla młodych gimbusiar, to TAK da się prostować włosy lokówką, zanim pojawiły sie prostownice to kobiety tak właśnie sobie radziły i szczerze to włosy prostowane lokówką lepiej wyglądały niż po prostownicy. Z daleka widać te zniszczone przylizane wyprasowane kudły, no chyba, że któraś ma sprzęt za pięć stów..

Gość gość
Mozna zakrecic wlosy prostownica, ale nie mozna ich wyprostowac lokowka :D bo lokowka, zwykla lokowka, jest walkiem

Gość gość
11:52 jak nawijasz na wałek 10 razy i mocno je podciągniesz to owszem zakręcisz, ale bratowej na ślub prostowałam włosy lokówką, i to taką najzwyklejszą starą lokówką jeszcze od mojej mamy, która ma chyba 30 lat (?) wystarczy trochę wyobraźni i wprawnej ręki, no i minimalna wiedza o tym jak się włosy układają.

Gość gość
Też tego nie rozumiem :) ale cóż nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło :) przynajmniej to pomaga wyróżnić się kobietom o dobrym guście z własnym stylem :) jak np. ja :D

Gość gość
Chcialabys :D jak masz wlasny styl to nie masz gustu. :) Moglas najwyzej te wlosy rozprostowac troche, a nie wyprostowac

Gość gość
Mam ;) i to bardzo dobry :) ale co Ty tam wiesz :) na kafe trzeba każdemu dowalić, prawda? ;)

Gość gość
naturalnie proste włosy też nie są WYPRASOWANE, po prostu się nie kręcą, ale widzę, że twój mały rozumek nie potrafi tego ogarnąć, a jak chcesz chodzić z przylizanymi kudłami to proszę bardzo mnie to zwisa, serio mam to w d*pie czy jesteś łysa czy masz siano naprawdę są ciekawsze rzeczy do oglądania i przemyśleń

Gość gość
Ale on mowil o wyraznie wyprostowanych wlosach, czyli nie takich naturalnych. Do tej stylowej, nie dowalam, to byl zart - po prostu dla wiekszosci znaFFcow mody jak nie ubierasz sie modnie to nieasz gustu, proste

Gość gość
jestem zdania, że wręcz przeciwnie, osoby które ubierają się "modnie" nie mogą być stylowe, bo "moda" to tylko papugowanie czyjejś wizji, znaczy to, że sama nie masz stylu, nie potrafisz się ładnie ubrać, to ktoś pomyślał za ciebie i przygotował ci gotowe rozwiązania, żeby cię ludzie palcami nie wytykali

Gość gość
Justyna Steczkowska, ubiera się modnie i z klasą. Ją też byście nazwały klonem?

Gość gość
Ale on mowil o wyraznie wyprostowanych wlosach, czyli nie takich naturalnych. Do tej stylowej, nie dowalam, to byl zart - po prostu dla wiekszosci znaFFcow mody jak nie ubierasz sie modnie to nieasz gustu, proste

Gość gość
Malo osob krytykuje "dziwny" styl steczkowskiej? Nie kazdy ma tez chec sie nad tym zastanawiac, nie kazdego obchodzi to czy wyglada oryginalnie.

Gość gość
12:09 tak, klonem innych jej podobnych poza tym nie wiem kto ją nazwał pięknością, jest dużo piękniejszych kobiet, ciałko ma ładne, ale twarz ma jakiejś żydowskiej wiedźmy

Gość gość
Mnie sie tam uroda steczkowskiej podoba, a akurat styl ma calkiem oryginalny

Gość gość
mam wrażenie, że 85% osób będących na tym forum nie potrafi, albo nie chce czytać ze zrozumieniem, czyżby te nowe matury z polskiego były aż tak łatwe?

Gość gość
no to fajnie, że ci się podoba, ale komuś może się nie podobać, ja jej talentu nie ujmuję, głos ma świetny (szkoda, ze tak rzadko używa go w pełni tylko sobie piszczy), poza tym teraz nad jej wyglądem pracuje sztab ludzi, specjalnie do tego wykwalifikowanych, ale oglądaliście jej zdjęcia sprzed jeszcze kilku/nastu lat? wtedy też miała szykowny styl, też wyglądała modnie? no nie wiem, mnie jej dawne zdjęcia raczej śmieszą, chociaż wtedy miała własny styl.

Gość gość
Kazdego zdjecia sprzed lat smiesza, zobacz swoje z mlodosci :D