Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do dziewczyn pytanie, dlaczego nie macie swojego stylu

Polecane posty

Gość gość
nie potraficie dyskutować, tylko się g*wnem przerzucacie, jak dzieci, dobra mam ważniejsze i ciekawsze zajęcia, widzę, że powrót na to forum po długiej przerwie to błąd

Gość gość
new balance? converse? chyba chodzisz jedynie w okolicy gimnazjów, bo ja takich tworów nie spotykam...

Gość gość
Najwyrazniej za takimi sie oglada, a malo kto ma super wyrobiony gust w liceum

Gość gość
ciuchy nie sa najwazniejsze i niekazdy potrzebuje zaspokoic swoje niskie pobudki lansujac sie

Gość gość
Bez sensu dyskusja. Ja nie wiem czy mam styl i mam to bardzo głęboko, akurat nie posiadam raczej żadnej z rzeczy wymienionych przez autora (spodnie różne, ale normalnie długie, a na nadgarstkach czasem nosiłam gumkę do włosów jak miałam długie -.- zbrodnia), ale co to u diabła zmienia? Jak sie komuś nie podoba, że nie szaleje z ubraniami tylko wolę bluzkę+sweterek+dżinsy to chyba moja sprawa, co? :D Czy jakas komisja będzie wprowadzona i jak ktoś nie jest ubrany "stylowo" to nie może wyjść na ulicę? Mnie akurat bardziej śmieszy świecenie dupą w pseudolegginsach - ale co kto lubi :P

Gość gość
chodzi o to, że niektóre osoby mają jakieś dziwne poczucie dumy związanej ze swoim stylem i gustem. To brzmi idiotycznie i takie właśnie jest, ale skoro podbija to samoocenę takim osobom to będa do******lać innym i cieszyć się, że są "lepsze" bo wyróżniają się jak krosta na czole.

Gość Sunsina
A co to znaczy mieć swój styl? Wiadomo, że jak ktoś nie jest stylistą to musi się na kimś opierać na gwiazdach, na stylistach na kimkolwiek chociażby ja czytam tego typu artykuły modowe - http://mindblog.luxtrip.com.pl/pl/styl-retro-futra-w-nowym-opakowaniu/ nie przenosze tego na siebie w 100% ale jakiś tam procent wykorzystuje nie uważam, że nie mam stylu.

Gość gość
Ja mam

Gość gość
Te reklamy sa zalosne :/

Gość gość
15:26 nie czatuj pod tym gimnazjum bo cie prokuratorem poszczuja

Gość gość
w sumie to chyba lepsze są te trampki niż styl biurowy 30latek

Gość gość
Do facetów; czemu wszyscy wyglądacie jak klony? Albo dresy plus obwisłe bluzy a kapturem albo dżinsy plus T shirty i adidasy. Jak jakiś ubierze się ładniej to pedał?

Gość gość
Dobrze mówi, polać jej! :P