Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to może byc ciaza??

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jakie były Wasze pierwsze objawy i kiedy one wystapily?? Miałam @ 22.12. Od 8 miesięcy nie zabezpieczamy się z partnerem. Zrobiłam juz mnóstwo testow i nic :/ co miesiąc pojawia się @.. w połowie cyklu teraz dopadła mnie temperatura,nigdy nie miałam ot tak zwykłej goraczki. W granicach 37-38stopni. Miałam tak przez 3dni. Nie mam ostatnio apetytu,mdli mnie,a najgorsze jest uczucie zmęczenia. Ciagle chce mi się spac. Mialyscie podobne objawy? Czy po prostu brak mi jakis witamin a ja sobie podciagam do jako objawy.. Na dniach powinnam dostać @,liczę na to ze tak się nie stanie. Z testem się wstrzymuje bo boje się kolejnego rozczarowania.

Gość gość
przeciez jest sezon przeziebieniowy:/ wzrost temp moze miec rozne przyczyny czekaj do terminu miesiaczki i zrob test teraz niepotrzebnie sie nakrecasz tez staralam sie o dziecko i co miesiac mialam objawy ciazy.....

Gość gość
nie ma sensu, ze bedziemy tu pisac- tak mialam takie objawy, nie miałam takich objawów, bo kazdy jest inny i niepotrzenie bedziesz sie do nas porownywac. Zrób test, który da Ci jednoznaczną odpowiedź.