Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Threv0R

Ona i jej dziwne zachowanie

Polecane posty

Gość Threv0R

Pewna znajoma z pracy dziwnie sie zachowuje. W biurze jest sklonna zagadac, poflirtowac, natomiast poza nim potrafi udawac, ze mnie nie widzi. Kilka razy sie zdarzylo, ze jechalismy tym samym autobusem, stalismy blisko siebie, a ona udawala, ze mnie nie zna, zalozyla sobie sluchawki na uszy i tyle. A potem w pracy zarciki, gadka szmatka, jakby byla zupelnie inna kobieta. Na przejsciu dla pieszych podobna sytuacja. W co ona gra?

Gość gość
udaje w pracy, żeby inni mysleli ze jest miła a tak naprawdę to głupia szmata i zimna suka

Gość Threv0R
Charakterek to ona ma. W pracy, jak jestesmy sami (jako pierwsi przychodzimy), zagaduje, zartuje, poza nia totalna zlewka. Tylko po co tak udawac? Nie rozumiem kobiet.

Gość gość
Nie odszukuj się w jej zachowaniu czegoś czego nie ma, nie .. nie leci na ciebie

Gość Threv0R
Nie zalezy mi, aby na mnie leciala, zastanawiam sie tylko w jakim celu ona tak robi.

W życiu prywatnym ludzie bywają wycofani, zamykają się w skorupie. Nie chodzi o zły charakter, a poczucie bezpieczeństwa. Izolacja od świata zewnętrznego daje im to, przynajmniej w ich mniemaniu.