Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna mojego byłego

Polecane posty

Gość ciętanabyłe
Nie masz kobieto swojego życia i postanowilas zawracać d**e byłemu? Tak jak tu ktoś napisał, mialas swoje 5 minut, nie wyszlo, więc zostaw faceta w spokoju. Swoim postepowaniem rozwalasz jego związek! Bawi Cie to, ze dziewczyna cierpi bo najzwyczajniej czuje sie zagrożona? Nie rozumiem argumentacji, ze jest Ci bliski i dlatego wlazisz z buciorami w jego zycie. Szczerze współczuję tej dziewczynie. Naprawdę. Jesteś zapewne jedną z tych byłych, które bazując na przywiązaniu faceta - z racji długoletniego związku - chcą za wszelką cenę zwrócić na siebie jego uwagę. Odwal sie od niego, nie zakłócaj ich spokoju i nie burz ich szczęścia! Jestem cięta na takie jak Ty bo sama musiałam sie użerać z byłą mojego narzeczonego. Nawet po urodzeniu naszego dziecka zabiegała o kontaktuj nim i umawiała się na spotkania ( tylko, ze on odmawiał). Dlatego wiem, ze jesteście szmaty zdolne do wszystkiego, a potem udajecie niewiniątka. I MOWIE TU TYLKO O TYCH BYLYCH, KTORE KONTAKTUJA SIE ZE SWOIMI BYLYMI FACETAMI! Jestem pewna, ze wykorzystalas sytuację i mu wszystko wypaplalas, tzn. to, ze ona Cie niby śledzi itd. Jestem tego pewna, bo takie sucz jakTy w ten sposób działają, siejąc zamęt między nimi. Jesteś żałosna! A bliską osobę znajdź sobie w rodzinie!

Gość ciętanabyłe
Tak, jestem pewna. Weszlam na jego pocztę i stąd wiem, ze robiła takie podchody. On natomiast konkretnie i stanowczo odmawiał.

Gość gość
Bo to jest nienormalne! Kolezenski kontakt z kims z kims sie kiedys szlo do lozka? Planowalo przyszlosc? Prosze Cie. Wciskaj to dzieciom w przedszkolu. Jak wspomnialam sama bylam 5,5 roku w zwiazku i po zerwaniu ucielam kontakt chirurgicznym cieciem dlatego ze wiedzialam ze z mojej strony nic nie nedzie a facet jest przywiazany. Tu autorka sama przyznala ze jedno jej skinienie i facet wroci (watpie zeby to bylo az takie proste) ale w kazdym razie ona widzi odrobine przywiazania z jego strony i co?i igra sobie z tym, gra na nerwach jego dziewczyny i udaje " jak to? Z mojego powodu?" Jego terazniejszy zwiazej jest zapewne mlody, o wiele mlodszy niz ten 5 letni, nie ma co sie dziwic ze dziewczyna czuje sie zazdrosna.

Gość ciętanabyłe
Ciętanabyłe do gość 12:01 >>>>> A co to znaczy normalny koleżeński związek z facetem, z którym było sie w związku 5 lat? To jakiś absurd! Znają sie jak łyse konie, wiele ze sobą przeżyli i teraz mają sie kumplowac? Jak to ma wyglądać Twoim zdaniem? Będą sobie wspominać wspólnie spędzone chwilę; wytykać popełnione błędy, które doprowadziły do rozpadu związku; żałować rozstania; aż w końcu zapomną się, ze w ogóle sie rozstali i wyladuja w łóżku? Tak to ma wyglądać Twoim zdaniem? Bo innej opcji nie widzę.

Gość gość
Oni pewnie już od dawna się rooochaja :-)

Gość gość
W jaki sposób widzisz, że ona Ci podgląda, fb ma taką możliwość ?

Gość gość
On jej powiedział przecież, napisane jest wyżej.

Gość gość
mój mąż z dawnych czasów też miał taką "przyjaciółkę" - kiedy się poznaliśmy ucinał jej próby wszelkiego kontaktu, ale ona twardo wydzwaniała, pisała, wypytywała, wszędzie opowiadała że są w "przyjacielskich" stosunkach kiedy urodziłam dziecko przyjechał do siostry mojego męża i pytała czy może zobaczyć dziecko(!!!) jesteśmy po ślubie 15 lat (ona w międzyczasie również wyszła za mąż) i wyobraźcie sobie, że znajomi powiedzieli mi, że na jej koncie fb zamieściła swoje zdjęcia z moim mężem (z dawnych czasów) chora czy jak?

Gość gość
tak samo psychiczna jak autorka i każda szmata bez honoru, która pod płaszczykiem przyjaźnie wpieprza się w cudzy związek i miesza!

Gość gość
No i dobrze niech się wieprzaa. Jak facet jest pissssda i nie potrafi zerwać kontaktu to jego sprawa.

Gość gość
facet ją olewa, znalazł inną a ta w kółko przyjaźń i przyjaźń

Gość gość
A potem udaja niewiniatka i ze one tylko chcialy przyjazni....ale takwyszlo...

Gość gość
No sorry tak wyszło trzeba bylo pilnować faceta :-)