Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oświecony

Olśniło mnie czym się różni homoseksualizm od innych zboczeń

Polecane posty

Gość oświecony

Lesbijki i geje nie kierują się tylko popędem, egoistyczny zaspokojoniem swojej wykolejonem chuci - ale miłością! Dobrem drugiej osoby! Nie powinniśmy im więc zabraniać kochać. Powinniśmy nie przeszkadzać żyć ze swoją odmiennością.

Gość gość
te gnoju spiertalaj

Gość oświecony
Wybaczcie, ale tak się podekscytowałem myślą, która mnie naszła, że porobiłem błędy. ;)

Gość gość
Przecież homoseksualizm to nie zboczenie ani choroba bo homoseksualizm został wykreślony z listy chorób i zaburzeń przez światową organizacje zdrowia i amerykańskie towarzystwo psychiatryczne w latach 70 xx wieku i jest orientacją seksualną a nie zboczeniem wpisz sobie również homoseksualizm i wejdź na Wikipedię

Gość oświecony
Gnój to ty masz w kichach i nim sr/asz w muszlę i niestety jest to jedyny produkt ktory dajesz swiatu.

Gość gość
I zapamiętaj sobie homoseksualizm to nie zboczenie ani dewiacja tylko orientacja seksualna czyli nie jesteś oświecony przeczytaj sobie też o LAMBDA WARSZAWA ORAZ O KAMPANII PRZECIW HOMOFOBII i wpisz sobie sytuacja osób LGBT w Polsce i wejdź na Wikipedię

Gość gość
Oczywiście że homoseksualizm to zboczenie. Encyklopedie i statystyki mogą sobie mówić co chcą ale homoseksualizm to zboczenie i zaprzeczenie normalności.

Gość oświecony
"Przecież homoseksualizm to nie zboczenie ani choroba bo homoseksualizm został wykreślony z listy chorób i zaburzeń przez światową organizacje zdrowia i amerykańskie towarzystwo psychiatryczne w latach 70 xx wieku i jest orientacją seksualną a nie zboczeniem wpisz sobie również homoseksualizm i wejdź na Wikipedię " Ale wcześniej był przez nich uznawany za chorobę, więc jeśli byśmy żyli 50 lat temu to byś mi przyznał rację, że to zboczenie, tylko dlatego bo wtedy uzwali to za zaburzenie?? Kieruj się mądrością prostych ludzi jeśli już powołujesz się na kogoś, bo im nikt nigdy nie płaci za wygłaszanie opinii.

Gość gość
Oni uważali za chorobę bo nie wiedzieli że to nie jest choroba

Gość oświecony
I co może nagle ich olśniło?

Gość gość
przypominam polskie lajzy nietolerancyjne ze Homoseksualizm to nie jest zboczenie.

Gość gość
te gnoju oświecony spiertalaj :)

Gość gość
wciskaj ciemnote w d**e komu chcesz tylko nie normalnym osobnikom:-D

Gość gość
amerykańskie towarzystwo psychiatryczne zostało zmuszne do wykreslenia homoseksualizmu jako choroby osoby z lgbt przesladowały dreczyły psychiatrów

Gość gość
polaczki homofobie wyssaly z moczem ojcow