Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego ludzie zabijają świnie i krowy dla kotów?

Polecane posty

Gość gość

Przecież świnie i krowy są dużo inteligentniejsze od kotów(potwierdzone naukowo), na dodatek są przyjaźniejsze i mniej egoistyczne. Dlaczego tak jest? Dlaczego ludzie decyduja który ssak ma życ a który nie, i nie uwzględniają nawet przy tym ich inteligencji? to bez sensu.. uważam, że to niesprawiedliwe. I nie rozumiem jak ludzie mogą trzymać po 3-4 koty w domu...nie macie wyrzutów sumienia, kiedy dajecie do jedzenia zwierze o najwyższej inteligencji wśród ssaków(świnię) kotu?

Gość gość
Koty nie jedzą wieprzowiny,lecz się na głowę biedny człowieku, no chyba,że te duże dopadną coś, a reszta dla hien :-)

Gość gość
a dlaczego człowiek chory na głowę nie pójdzie do psychiatry,ale zaśmieca forum swoimi przemyśleniami,dlaczego?

Gość gość
Ludzie zabijają krowy i świnie, zeby je jeść. Odpady z przeróbki mięsa wykorzystywane sa na karmę dla kotów i psów.

Gość gość
Koty może by zjadły wieprzowinę jakby musiały ( w zasadzie każde mięso), ale nie powinny jej jeść, więc nie wiem kto miałby karmić koty świnką. Ja jestem wegetarianką, ale swojego kota nie karmię warzywami, a zbilansowaną suchą karmą, mięsem z kurczaka lub indyka, drobiowymi podrobami i rybami. No niestety ja nię będę głodzić kota który jest ewidentnie mięsożercą :)

Gość gość
Natura stworzyła psy i koty jako mięsożerców,ale nie powinny jeść wieprzowiny,wygooglujcie sobie,a jak kogoś to obchodzi polecam Nat Geo Wild itp.Teraz niektórzy polecają dietę BARF psom i kotom,a człowiek jako istota wszystkożerna najczęściej źre to,co mu smakuje :-P

Gość gość
ZABIJAJĄ DLA LUDZI A OCHŁAPY SIĘ NIE MARNUJĄ