Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marelena

Ciaza czy objaw choroby? Prosze o pomoc!

Polecane posty

Gość Marelena

Witam goraco. Bardzo prosila bym o pomoc moze Ktoras z Was staraczek miala podobna sytuacje i jest mi w stanie pomoc. A wiec staram sie z mezem od 2 lat o dzidzie i nic. I teraz Nagle przyszla nadzieja. A wiec ostatnia @ byla 28.11.2015 przy cyklach 30 d. Przez swieta i chaos nie zwrocilam uwagi ze w grudniu malpa nie przyszla (regularne cykle 30 dni wiec 28.12.15 powinna byc). Do dzis @ brak wedlug kalendarza wychodzi 7 tc od dnia ostaniego okresu ale dwa testy negatywne. Jeden w poniedzialek i drugi dzis rano robiony. Prosze o pomoc czy moze Ktoras z Was miala podobnie i czy to moze byc ciaza czy objaw jakiejs choroby? Termin mam dopiero za tydzien w poniedzialek u gin mieszkam za granica i tu niestety niewazne jaki powod trzeba czekac ewentualnie do szpitala Bardzo prosze o pomoc

Gość gość
Zrób sobie badania beta hcg, które potwierdzą czy to ciąża czy nie. trudno ocenić: z jednej strony bra okresu to pierwsza oznaka ciązy, a z drugiej strony może być oznaka, że rozlegulował Ci się cykl. Więc zdania forumowiczek mogą być podzielone. Zrób badania bhcg. Powodzenia.

Gość Marelena
Dziekuje w poniedzialek napewno pojde bo takie czekanie mnie wykonczy :/ dziekuje raz jeszcze pozdrawiam

Gość gość
Po takim spoznieniu to test jest wiarygodny. Okres byle co i juz może się rozregulowac

Dokładnie , badanie beta jest wiarygodne , często testy są felerne . Powodzenia i daj znać czy jest maleństwo ; )

Gość mini000
Ja tez mialam taka sytuacje. Mi okres spoznial sie 10 dni. Mialam nabrzmiale piersi, bolalo mnie podbrzusze i ogolnie mialam straszne hustawki nastroju. Zrobilam 3 testy i wszystkie negatywne. Okazalo sie ze mam 6,5 cm torbiel na jajniku. Ginekolog mowil ze torbiel czesto daje takie objawy jak ciaza.

Gość gość
No właśnie, skoro testy negatywne to ciąży nie ma. Raczej zaburzenia hormonalne czy coś takiego

Gość Marelena
Dziekuje za odpowiedzi. Poczekam do poniedzialku i pojde na bete do pewnosci. Czytalam ze sa rozne powody takiej sytuacji ale i ciaza nie jest wykluczona dopoki gin nie potwierdzi. A wiec zostalo mi tylko czekanie do pon ale dam znac co i jak,jak tylko otrzymam wyniki

Gość Marelena
A co do torbiela to bylam ostatni raz na kontroli 06.12.15 i bylo wszystko ok

Gość gość
mi sie 2 razy spoznil o 10 dni raz z powodu ciazy drugi raz ze stresu trzymam kciuki autorko,