Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chłopak czy przyjaciel ?

Polecane posty

Gość gość

historia jest taka ..jestem/ byłam z chłopakiem 2 lata, poszłam do pracy tam poznałam kolege, zaprzyjaźnilismy sie, on miał też dziewczyne, w miedzy czasie potrzebował zastepstwa w pracy.. pomogłam mu i ja to bywa wynagrodził to wyjsciem na piwo.. i tak sie zaczeło zaczelismy sie spotykac, mój chłopak wyjechał do pracy za granice.. przyjaciel zostawił dziewczyna dla mnie o czym sie dowiedziałam dopiero 5 miesięcy później ze to dla mnie.. zaczelismy miec romans.. duzo mówił obiecywał, zakochałam sie.. rozpadł sie mój związek.. spędziłam z nim dwie noce.. i powiedział mi ze musimy przerwac ze za duzo ludzi skrzywdzilismy stwierdził ze sam nie wie czego chce... jestem teraz sama bez niego bez chłopaka którego kochałam, który juz nie chce dac nam szansy... sama nw czy było warto czy nie.. mogłam miec spokojne zycie z kim kogo kocham a wybrałam kogos kto mnie oczarował i zostawił... co robić ? starac sie ok chłopaka byłego czy przyjaciela ?

"mogłam miec spokojne zycie z kim kogo kocham a wybrałam kogos kto mnie oczarował i zostawił... " No co? Trzeba było użyć głowy do myślenia, sorry, nie akceptuje takiego zachowania i bardzo dobrze że tak się stało, nie potrafiłaś docenić tego co masz było ci za dobrze i proszę. Dostałaś to na co zasłużyłaś. To tylko i wyłącznie twoja wina, a dokładnie twojej głupoty. Twój były szansy ci nie da, nie marnuj jego czasu i daj mu spokoj.