Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość floydaa

Co sprawia ze wydluzyly mi sie te mniejsze palce u lewej stopy?

Polecane posty

Gość floydaa

Mam 28 lat i przez 2 lata widze ze rosna mi te mniejsze palce, sasiedni do palucha i ta reszta. Paluch jest taki sam lub troche dluzszy. U prawej stopy to nie jest takie zauwazalne. Palcec obok palucha urosl o ok. 1 cm i zrownal sie z paluchem, a przedtem mialam je znacznie krotsze, reszta palcow tez urosla u lewej stopy. Czy to wina jakiegos hormonu? Obuwie nosze takie jak zwykle, a narzady po prawej stronie mam wieksze minimalnie, a tu lewa stopa. I dlonie tez smuklejsze mi sie zrobily. Nie biore tabletek anty, ani nie rodzilam dziecka. Mial tak ktos?

Gość gość
Taa, na pewno po tabletkach antykoncepcyjnych :D

Gość gość
Nie biore tabletek antykoncepcyjnych. Jak to sie stalo?

Gość gość
to dowód na apogeum głupoty ,zadowalające jest to że od teraz już głupsza nie będziesz!!!?

Gość gość
Mial tak ktos?

Gość gość
WSZYSCY NAWET AJNSZTAJN

Gość gość
a przy dobrej chwytności możesz nawet nabyć zwinność przy skakaniu po drzewach niczym małpa nie ma powodu do niepokoju w cyrku można na tym nieźle zarobić,nie bój żaby .

Gość gość
Ty masz problem z doopu wziety. Tylko nikomu nie gadaj bo beda nabijac sie z ciebie tak jak tutaj. Przy zespole marfana sa dluzsze rece,smukle dlonie,dluzsze palce,ale to sie ma od urodzenia.

Gość floydaa
To nie jest problem. Jaki problem jest w tym ze z ladnych dloni robia sie jeszcze ladniejsze dlonie? Stopy tez zrobily sie ladniejsze, sa nieduze, ale zrobily sie smukle i te palce urosly, tylko pytanie jak to sie stalo? Cos musialo miec na to wplyw i odpowiedz jest pewnie prosta, hormony, tylko jakie i dlaczego? U kobiet w ciazy zmienia sie budowa szkieletu, stopy robia sie troche wieksze ale raczej tez szersze, zeby utrzymac ciezar ciala, dlonie tez moga wtedy troche urosnac. Ale ja nie bylam w ciazy. Moze znajdzie sie jakas inteligentna osoba z odpowiednia wiedza i mi napisze. :)

Gość gość
Myślę, że misio1 rzucił na ciebie urok i dlatego. A śniła ci się może w ostatnio nocy wiewiórka z wielkim ząbkiem czosnku ?