Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak doprowadziłem do usuniecia konta dziewczyne z sympati

Polecane posty

Gość gość

Rozmową:D ja: pewnie chcesz mi zaoferowac sex, jeszcze tej nocy no i p******* sie bo lubisz jak kazda suka, tym bardziej ze jestem prawiczkiem;) a jakie bys miala podejscie aby do tego sexu doprowadzic? obcesowo poprostu tu i o tej godzinie, czy jakas aranżacja. ona: Co ty przyj****y jesteś ? Jesli tak odnosisz sie do innych dziewczyn to sie nie dziwie ze jestes prawiczkiem .... Żegnam ! ja: jak masz takie podejscie do dziwek to nie dziwne ze jestes prawiczkiem, jak traktujesz kazda jak lalke dmuchaną to ssie nieddziw;) wes przyklad z kobiet;) ona: Ale pomysl ze na tym swiecie zachowaly sie jeszcze normalne kobiety ktore nie puszczają sie z byle kim ... ja: ty juz sie niepopisuj tym swoim tworem pod czaszką służacym do manipulacji, zakrzywiania rzeczywistości czy wręcz odwracania wszystkiego kobiecy syfie ona: Dobra weź gościu s********j bo mnie w*******z już! Nara "Nie możesz pisać do tego użytkownika, ponieważ usunął swoje konto.":D

Gość gość
a leczysz się gdzieś?

Gość gość
...Aby zalozyc kolejne, na ktorym jej nie znajdziesz. Swoja droga, osiagniecie, nie ma co.

Gość gość
no faktycznie sukces na miarę twoich możliwości:D

Gość gość
Trafił burak na normalną dziewczynę i ...dobrze że uciekła. Powodzenia jej życzę...a ty już zostaniesz burakiem i prawikiem.

Gość gość
Chyba prowo. Przecież dziewczyny z sympatii nie odpisują nawet na miłe wiadomości.

Gość gość
0/10

Masz sobie popatrz i nie narzekaj ;) www.nagie-laski.pipy.pl/